Hatlehols trykkeri reddet

Foto: Hatlehols

I forrige nyhetsbrev meldte vi at Hatlehols trykkeri (stiftet i 1933) i Brattvåg var konkurs. Men nylig kom det inn en oppdatering: Ålgård Offset Finans AS og tre andre investorer overtar konkursrammede Hatlehols AS og stifter selskapet Hatlehols Grafiske AS. Det opplyser initativtagerne til det nye selskapet i en pressemelding.

Ifølge daglig leder Thorstein Gjerde har de nye eierne jobbet intenst for å reetablere og videreføre virksomheten gjennom et nytt selskap, skriver Sunnmørsposten. Det blir trolig normal drift allerede fra neste uke.

Det nye Hatlehols Grafiske eies av Ålgård Offset Finans AS, Lag Invest AS, Norsk Landbrukskjemi AS og Høgeberget AS.
Ålgård Offset, som er Norges største produsent av trykksaker, blir en strategisk samarbeidspartner i det nye selskapet. Leif Arne Langøy eier halvparten av aksjene i Lag Invest AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *