Design: Nye oppdateringer – nytt navn

Adobe lanserer Photoshop Elements og Premiere Elements 2018

Fjerning av lukkede øyne, automatisk valg av de beste opptakene og flere trinnvise automatiseringer av tilsynelatende kompliserte oppgaver er bare noen av nyhetene. Samtidig droppes versjonsnummer til fordel for årstall.
2018- versjonene av Photoshop Elements og Premiere Elements byr på en rekke nyheter, forbedringer og effektive verktøy som gjør foto- og videoredigering enklere og resultatene bedre. Programmene er utviklet for at amatører gjennom et enkelt brukergrensesnitt skal få tilgang til samme avanserte verktøy og teknologi som profesjonelle.

– Målet med Elements har alltid vært å gjøre det så enkelt og raskt som mulig å få det beste ut av bilder og videoer, uansett om man er nybegynner eller hobbyfotograf. I denne oppdateringen har vi lagt til en rekke nye trinnvise instruksjoner som gjør ellers kompliserte oppgaver enkle å få til, sier Jes Schyum, nordisk kommunikasjonssjef hos Adobe.

Ut med versjonsnummer – inn med en rekke nye funksjoner

I den siste oppdateringen har ikke Elements-produktene lenger et versjonsnummer, men et årstall. 2018-versjonene inneholder en rekke nye funksjoner, bedre brukervennlighet og forbedringer som alle skal gjøre det enda enklere å få best mulig resultat, bl.a.:

· Nye ‘Guided Edits’ – Trinnvise instruksjoner som gjør de mest komplekse redigeringer om til enkle oppgaver med perfekt resultat. Samlet tilbyr Elements-familien nå nesten 70 instruksjoner, hvorav åtte helt nye, inkl. muligheten til å endre bakgrunn, dobbel-eksponering, legge til kunstneriske effekter og vannfarger, samt lage animerte innlegg for sosiale kanaler.

· Aldri mer lukkede øyne – I gruppebilder er det nesten alltid én som har øynene lukket. I Photoshop Elements 2018 er det slutt på dette da programmet automatisk kan kopiere åpne øyne fra et annet bilde og implementere dette for et perfekt resultat.

· Automatisk kuratering – Det er ikke lenger nødvendig å se over hundrevis av bilder for å velge det ene – Elements Organizer vil automatisk velge ut de beste bildene basert på skarphet, ansikt, sammensetning, m.m.

· Spesielle øyeblikk – Nå er det mulig å automatisk trekke ut de perfekte bildene fra filmopptak og dermed ikke å bekymre seg om man går glipp av det perfekte motivet under videoopptak.

· ‘Smart Trim’ – En ny funksjon som tilpasset personlige preferanser automatisk fjerner dårlige opptak og bare beholder de beste opptakene basert på videoens stil.

Nyttige linker:

· Les mer om de nye 2018-utgavene av Photoshop Elements og Premiere Elements
· Se videoen ‘Get creative with Photoshop Elements 2018
· Se videoen ‘Enjoy no-fear video editing with Premiere Elements 2018
· Les mer om sammenligninger og priser i Elements-familien

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: