Norden møttes i Riga

Da Plockmatic Document Finishing for fjerde gang avholdt Plockmatic Days i Riga, hadde arrangementet vokst til å begynne å likne en messe. Denne gangen kom det kunder hit fra hele Norden, samt fra Baltikum, Tsjekkia, Hviterussland og Russland. Ansvarlig var Mikael Bryske, som gledet seg over enda en besøksrekord.

– Det hele startet med at vi skulle ha et lite «åpent hus» arrangement. Nå virker det å ha formet seg til en mindre messe og andre leverandører spør allerede nå om neste år. Dessuten har det blitt et internasjonalt evenement og jeg har allerede fått signaler om at vi blir betydelig flere neste år, sier en glad Mikael Bryske, når han oppsummerer dagene i Riga.

Parallellt med det åpne huset lansertes Plockmatic Industrial, som er en egen enhet som videreselger en rekke kompletterende produkter.

– I Plockmatic Industrial skal vi spesialisere oss på produkter som printerselskapene kan selge som komplementerende tilleggsutstyr til sine printere. Det kan være utstyr som stanser og preger eller lager kapsler av emballasjetrykk. Det kan også være koplet til storformat og spesialtilpassede løsningar som øker verdien på det som kommer ut av printerne, forklarer Mikael Bryske, som driver det nye forretningsområdet sammen med Tommy Segelberg, direkte under konsernsjef Jan Marstorps ledelse.


Peter Fröberg og Kent Mattsson fra BF Grafiska Maskinservice ble vist rundt av Bo Larson fra Plockmatic Document Finishing og Mavis Lai fra produsenten av Rotary Die Cutter RDC-3852.

Kurre Wahlstedt fra finske Grafitrio tittet på laminering sammen med Urmas Rauam fra Tallin og Petri Salovaara fra skibyen Lahti.

Bo Heiwe er nordisk representant for tsjekkiske Komfi, som lager lamineringsmaskiner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *