Medalje for 30 år hos Ellco Etikett

PUBLISERT: 17 oktober 2017
OPPDATERT: 17 oktober
Ordfører, Hilde Thorkildsen, og daglig leder ved Ellco Etikett, Christian Egedius, kunne stolt overrekke Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste til Bjørn Aurmo.

I en høytidelig overrekkelse med ordføreren tilstede, kunne hakadølen Bjørn Aurmo smykke seg med fortjenestemedaljen for lang og tro tjeneste hos Ellco Etikett.

Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste gis kun til dem som virkelig har vært lojale i sitt yrkesliv. 30 års fartstid hos samme arbeidsgiver må man ha, og om du faktisk har det, så fortjener du virkelig en medalje. Bjørn Aurmo begynte på Ellco Etikett 12. oktober 1987, og på dagen 30 år etter ble han hyllet for innsatsen.

Først sjåfør – nå medeier
Bjørn startet på Ellco Etikett som sjåfør, og det var ikke bare etiketter han måtte frakte den gangen.
– Jeg husker godt en av de første oppgavene mine. Vi var et lite firma da, og man blandet litt arbeid og private ærender. Sjefen skulle ha distribuert en haug med rakfisk, og noen av spannene hadde begynt å lekke. Jeg fikk jobben. Hele budbilen stinka i flere dager, ler han.

Det tok imidlertid ikke lang tid før han hadde blitt trykker og kunne håndtere alle maskinene på trykkeriet. Etter noen år i produksjonen flyttet så Bjørn inn på kontor, og har jobbet med salg frem til i dag. For ti år siden ble han også deleier i firmaet, etter å ha fått mulighet til å kjøpe seg inn med en andel. Han trives tydeligvis veldig godt på arbeidsplassen sin.

– Jeg har fått være med på alle fasene til Ellco Etikett. Jeg har vært med å bygge det opp, sett all utviklingen og alt det flotte vi får til, og det er jo en av grunnene til at jeg har blitt her så lenge.

Flere med medalje
Ellco Etikett ble stiftet i 1985, men allikevel er ikke Bjørn Aurmo den første til å få medaljen for lang og tro tjeneste. Også tre av de som var med helt i starten jobber der fortsatt, og ble hedret på samme måte for to år siden. Daglig leder Christian Egedius mener forklaringen ligger i godt arbeidsmiljø.

– Jeg tør påstå at arbeidsmiljøet på Ellco Etikett er veldig godt. Folk slutter jo aldri, så noe gjør vi helt klart riktig. Når det er sagt, så må jeg gi store deler av æren for det til Bjørn. Han er en humørspreder av høy rang, sier Christian Egedius, daglig leder.

Bjørn regner med å slite dørstokken på Holum Skog i mange år til. Ellco Etikett har hatt en meget positiv utvikling de senere årene, og det er alt for mye spennende på gang til at han kan gi seg nå!

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324