Medalje for 30 år hos Ellco Etikett

Ordfører, Hilde Thorkildsen, og daglig leder ved Ellco Etikett, Christian Egedius, kunne stolt overrekke Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste til Bjørn Aurmo.

I en høytidelig overrekkelse med ordføreren tilstede, kunne hakadølen Bjørn Aurmo smykke seg med fortjenestemedaljen for lang og tro tjeneste hos Ellco Etikett.

Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste gis kun til dem som virkelig har vært lojale i sitt yrkesliv. 30 års fartstid hos samme arbeidsgiver må man ha, og om du faktisk har det, så fortjener du virkelig en medalje. Bjørn Aurmo begynte på Ellco Etikett 12. oktober 1987, og på dagen 30 år etter ble han hyllet for innsatsen.

Først sjåfør – nå medeier
Bjørn startet på Ellco Etikett som sjåfør, og det var ikke bare etiketter han måtte frakte den gangen.
– Jeg husker godt en av de første oppgavene mine. Vi var et lite firma da, og man blandet litt arbeid og private ærender. Sjefen skulle ha distribuert en haug med rakfisk, og noen av spannene hadde begynt å lekke. Jeg fikk jobben. Hele budbilen stinka i flere dager, ler han.

Det tok imidlertid ikke lang tid før han hadde blitt trykker og kunne håndtere alle maskinene på trykkeriet. Etter noen år i produksjonen flyttet så Bjørn inn på kontor, og har jobbet med salg frem til i dag. For ti år siden ble han også deleier i firmaet, etter å ha fått mulighet til å kjøpe seg inn med en andel. Han trives tydeligvis veldig godt på arbeidsplassen sin.

– Jeg har fått være med på alle fasene til Ellco Etikett. Jeg har vært med å bygge det opp, sett all utviklingen og alt det flotte vi får til, og det er jo en av grunnene til at jeg har blitt her så lenge.

Flere med medalje
Ellco Etikett ble stiftet i 1985, men allikevel er ikke Bjørn Aurmo den første til å få medaljen for lang og tro tjeneste. Også tre av de som var med helt i starten jobber der fortsatt, og ble hedret på samme måte for to år siden. Daglig leder Christian Egedius mener forklaringen ligger i godt arbeidsmiljø.

– Jeg tør påstå at arbeidsmiljøet på Ellco Etikett er veldig godt. Folk slutter jo aldri, så noe gjør vi helt klart riktig. Når det er sagt, så må jeg gi store deler av æren for det til Bjørn. Han er en humørspreder av høy rang, sier Christian Egedius, daglig leder.

Bjørn regner med å slite dørstokken på Holum Skog i mange år til. Ellco Etikett har hatt en meget positiv utvikling de senere årene, og det er alt for mye spennende på gang til at han kan gi seg nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: