Copycat overtar for Allkopi i Asker

Anita Johansen er stadig vekk printleverandøren i Asker sentrum, nå hos CopyCat.

1.november overtar CopyCat lokalene til Allkopi i Meierisvingen i Asker sentrum. Anita Johansen har 13 års erfaring fra print og kopiering i Asker, og hun ønsker både gamle kjente og nye kunder velkommen til CopyCat i Asker.

– Dette blir veldig moro, og jeg gleder meg til å tilby et enda større spekter av grafiske tjenester enn jeg har gjort tidligere. Det er høyt aktivitetsnivå i det lokale næringslivet i Asker, både fra de mange store selskapene i næringsparkene her og også fra mange sentrumsbaserte bedrifter, restauranter og butikker, sier Anita Johansen.

CopyCat tror det lokale næringslivet i Asker setter pris på å finne print- og kopitjenester i nærmiljøet sitt også i fremtiden. Mange oppdrag vil bli produsert i Asker, og samtidig ligger ikke lokalene langt fra CopyCats hovedproduksjon på Lysaker. Dette skulle sørge for at alle typer trykksaker, storformat og displaymateriell kan leveres på kort tid i Asker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *