Halvformat offsetmaskin med potensiale for emballasje

PUBLISERT: 2 november 2017
OPPDATERT: 2 november
Ersin Sözer, administrerende direktør for Werbedruck Petzold GmbH, foran sin nye trykkpresse. Werbedruck Petzold er den første felt-tester av Speedmaster CX 75.

I forrige uke hadde Heidelberg offisiell europeisk lansering av sin nye modell, Speedmaster CX 75 trykkpresse. I den forbindelse hadde de invitert en gruppe danske og svenske kunder med til Heidelberg til presentasjonen.
50 x 70 cm-formatet er stadig vekk det foretrukne formatet for mange små og mellomstore trykkerier når det gjelder produktsortiment og salgsvolum, til tross for et sterkt konkurransepress fra de større printformatene.

Poul Breindal fra Heidelberg Danmark forteller:
– Den nye Speedmaster CX 75 avløser SX 74 maskinen. Den har dobbelt cylinderdiameter, noe som gjør den velegnet til både emballasjetrykk samt tynt papir. CX 75 er tilgjengelig i 4 – 6 fargers versjoner, med eller uten lakkverk, samt til LED UV eller konvensjonelle trykkfarger.

Det ergonomiske konseptet, sammen med sjenerøs plass mellom trykverkene gir optimal adgang og dermed lettvint betjening og vedlikehold. Den har en produksjonshastighet på opp til 15.000 ark i timen og et meget kompakt design. Det er den smaleste trykkpressen Heidelberg tilbyr i 50 x 70 cm formatet. Det vil blive offisielt presentert på China Print i Beijing, hvor en Speedmaster CX 75 firefargetrykk med den nye DryStar LED-teknologien vil bli vist frem.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz