Flatbedprinter slippes på markedet

PUBLISERT: 14 desember 2017
OPPDATERT: 14 desember

EFI nyeste lansering blir nå tilgjengelig på markedet – flatbedprinteren i storformat, EFI Pro 24f.

Electronics for imaging (EFI) tilbyr med sitt nyeste maskinslipp utskrifter med en rekke forskjellige applikasjoner. Den nye flatbedprinteren er utstyrt med EFIs variable blekkdråpeteknikk i i gråskala, samt led-herding. Ifølge fabrikanten er den det siste tilskuddet i EFIs voksende portefølje innen storformat. Printeren ble vist for første gang i oktober på SGIA Expo i New Orleans i USA, og er nå tilgjengelig ute på markedet. Den første brukeren som har testet maskinen i drift er fornøyd:

– Vi ble helt betatte så fort printeren var installert og i drift, sier deleieren Adam Stiles fra det amerikanske selskapet Superior Signs & Engraving.

– 24f produserer livfulle farger og har en utmerket utskriftshastighet. Vi har faktisk doblet vår output på flatbedjobbene våre med denne nye printeren. Og et pluss er at printerens hvite blekk produserer en klar hvit farge som har økt kvaliteten på utskriftene, sier han.

Printeren med formatet 1,2 x 2,4 meter, er tilpasset for å skrive ut for eksempel skilt, bakgrunnsbelyste displayer og reproduksjoner. Den skriver ut i fire farger og har doble kanaler med hvit standard, og tilbyr utskrifter i en pasning. Innebygd i printeren er EFIs front end-løsning, Proserver Fiery. Kunder kan nå blant annet få maskindemonstrasjon og utskriftsprøver på selskapets utstillingslokale i Brüssel.

Les videre

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik