Flatbedprinter slippes på markedet

EFI nyeste lansering blir nå tilgjengelig på markedet – flatbedprinteren i storformat, EFI Pro 24f.

Electronics for imaging (EFI) tilbyr med sitt nyeste maskinslipp utskrifter med en rekke forskjellige applikasjoner. Den nye flatbedprinteren er utstyrt med EFIs variable blekkdråpeteknikk i i gråskala, samt led-herding. Ifølge fabrikanten er den det siste tilskuddet i EFIs voksende portefølje innen storformat. Printeren ble vist for første gang i oktober på SGIA Expo i New Orleans i USA, og er nå tilgjengelig ute på markedet. Den første brukeren som har testet maskinen i drift er fornøyd:

– Vi ble helt betatte så fort printeren var installert og i drift, sier deleieren Adam Stiles fra det amerikanske selskapet Superior Signs & Engraving.

– 24f produserer livfulle farger og har en utmerket utskriftshastighet. Vi har faktisk doblet vår output på flatbedjobbene våre med denne nye printeren. Og et pluss er at printerens hvite blekk produserer en klar hvit farge som har økt kvaliteten på utskriftene, sier han.

Printeren med formatet 1,2 x 2,4 meter, er tilpasset for å skrive ut for eksempel skilt, bakgrunnsbelyste displayer og reproduksjoner. Den skriver ut i fire farger og har doble kanaler med hvit standard, og tilbyr utskrifter i en pasning. Innebygd i printeren er EFIs front end-løsning, Proserver Fiery. Kunder kan nå blant annet få maskindemonstrasjon og utskriftsprøver på selskapets utstillingslokale i Brüssel.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: