Papiret smarttelefonen kan lese

PowerCoat Alive – bindeleddet mellom trykk, smarttelefoner og web, sier Antalis i denne pressemeldingen.

I februar kunne vi melde at Antalis viste frem sitt nye smarte papir på Sign & Print Skandinavia, nå er det lansert.

Antalis lanserer helt nye PowerCoat Alive som er produsert av Arjowiggins. PowerCoat Alive er et smartpapir med NFC (Near Field Communications) teknologi som gjør at smarttelefoner kan lese digital informasjon uten at man trenger en app eller QR kode. Med PowerCoat Alive, gjenoppfinner Antalis papir og gir trykking en ny dimensjon siden trykte materialer nå kan tilby tilleggsinformasjon som er personalisert til hver leser.

En ny generasjon papir til mange bruksområder
PowerCoat Alive er verdens første papir med NFC chips innlemmet i papiret, med en unik, fleksibel papirløsning som gjør at komplekst elektronisk informasjon kan formidles via trykk direkte på papiret. Papiret er utviklet og produsert av Arjowiggins og kan trykkes digitalt eller i offset. Det har den unike muligheten til å gi tilleggsinformasjon til smarttelefoner eller til NFC aktive nettbrett. Mottageren kan legge sin telefon mot papiret for å få tilgang til hjemmesider, videoer, sosiale medier etc. Papiret kan f.eks. brukes til DM, invitasjoner, skilt og emballasje. I tillegg kan man også få en kampanjestatistikk via en dedikert online plattform noe som er viktig for kampanjer og merkevareeiere.

PowerCoat Alive finnes i ulike iøynefallende overflater, inkludert Conqueror CX22 Alive Diamond White, Curious Metallics Alive Ice Silver og Mohawk Superfine Eggshell Alive Ultrawhite. PowerCoat Alive er resirkulerbar, FSC sertifisert og kan legges i vanlige beholdere for papiravfall til resirkulering.

Papir blir nå levende og et virkelig kommunikasjonsverktøy. Xavier Jouvet, innkjøps- og markedsdirektør i Antalis International sier: «Mulighetene for dette papiret er uendelige siden trykking får en ny dimensjon og gir flere fordeler for både merkevarer og deres kunder. PowerCoat Alive viser at papir og det digitale utfyller hverandre.

Om Antalis
Antalis er den ledende B2B distributør innen papir og emballasje og en av de tre største distributører av visuell kommunikasjon i Europa. I 2016 hadde konsernet en omsetning på €2,5 milliarder og 5.600 ansatte som betjener mere enn 130.000 kunder, virksomheter og trykkerier i 43 land. Via 118 distribusjonssentre har Antalis har mer enn 14.000 leveringer hver dag. For ytterligere informasjon, besøk www.antalis.com eller www.antalis.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: