Fortrykt liner ga glans

En fortrykt liner ga glans til det tyske ølmerket Beck’s emballasjer.

Kundens ønske var et trykk som så realistisk ut og som tiltrakk seg konsumentenes blikk. Det løste Smurfit Kappa med en kompleks fortrykt liner som nå også har vunnet pris. Selskapet produserer linere for flexotrykk.

Den fortrykte lineren, som ble designet av Smurfit Kappa for det tyske ølmerket Beck’s vant førstepremie i kategorien ”Sacks and Corrugated Pre-Print Liner” på gallaevenementet Flexotech som ble avholdt i London.

Ifølge Smurfit Kappa dreier det seg om en meget kompleks liner som krever høy konsentrasjon av trykksverte, og for å lage overflatefinishen ble det benyttet komposittfarger for å bygge opp varemerkets grønne nyanse og for å sette fokus på flasken.

— For designere som krever en finish av fotokvalitet og høye produksjonsvolumer er pre-print et velkomment alternativ, og vi ser derfor at mange kunder velger dette for sine produkter, sa Chris Shaw, administrerende direktør for selskapet Smurfit Kappa CRP pre-print.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: