”Nye” dører økte trivselen ved sykehjemmet

Nyfolierte dører ved Kingosgate bo- og rehabiliteringssenter i Oslo. Foto: Copycat

På Kingosgate bo- og rehabiliteringssenter i Oslo har man inngått et samarbeid med Copycat om fornyelse ved hjelp av foliering av dørene, noe som skal ha gitt gevinst i form av økt trivsel hos beboerne. Dette melder Copycat i sitt nyhetsbrev.

Inger Lise Åkeson var ansvarlig for prosjektet, hun forteller at investeringen har betalt seg – i form av trivsel, aktivitet og trygghet.

– De positive effektene har vært mange. Hver beboer fikk velge sin personlige dør fra et stort utvalg, noe som ga mange sunne diskusjoner og tankevirksomhet gjennom valgprosessen. De nye og fargerike dørene gjør at institusjonspreget er redusert og at beboerne kjenner sterkere at rommet er deres eget hjem. Dessuten er det nå enklere for dem å finne sitt eget rom, så det gir også en høyere grad av trygghet og trivsel. Derfor var det en god investering som vi er glade for at vi gjennomførte, forteller Inger Lise Åkeson, avdelingsleder for service ved det kommunale sykehjemmet i Kingos gate i Oslo til Copycat.

Les mer og se flere bilder hos Copycat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *