”Nye” dører økte trivselen ved sykehjemmet

PUBLISERT: 21 desember 2017
OPPDATERT: 21 desember
Nyfolierte dører ved Kingosgate bo- og rehabiliteringssenter i Oslo. Foto: Copycat

På Kingosgate bo- og rehabiliteringssenter i Oslo har man inngått et samarbeid med Copycat om fornyelse ved hjelp av foliering av dørene, noe som skal ha gitt gevinst i form av økt trivsel hos beboerne. Dette melder Copycat i sitt nyhetsbrev.

Inger Lise Åkeson var ansvarlig for prosjektet, hun forteller at investeringen har betalt seg – i form av trivsel, aktivitet og trygghet.

– De positive effektene har vært mange. Hver beboer fikk velge sin personlige dør fra et stort utvalg, noe som ga mange sunne diskusjoner og tankevirksomhet gjennom valgprosessen. De nye og fargerike dørene gjør at institusjonspreget er redusert og at beboerne kjenner sterkere at rommet er deres eget hjem. Dessuten er det nå enklere for dem å finne sitt eget rom, så det gir også en høyere grad av trygghet og trivsel. Derfor var det en god investering som vi er glade for at vi gjennomførte, forteller Inger Lise Åkeson, avdelingsleder for service ved det kommunale sykehjemmet i Kingos gate i Oslo til Copycat.

Les mer og se flere bilder hos Copycat

Les videre

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12