Programvarepakke for tekstilproduksjon

PUBLISERT: 18 januar 2018
OPPDATERT: 18 januar

EFI har satt sammen en programvarepakke med en rekke design- og arbeidsflytinnovasjoner for foretak som vil vokse med digital industriell tekstilproduksjon for klær og innredning.

Programvarepakken fra Electronics For Imaging (EFI) inneholder nye Fiery DesignPro Adobe, Illustrator, og Photoshop-plugins for å lage profesjonell tekstildesign på en effektiv måte i samklang med Front end-løsningen Fiery proServer. Den sammensatte programvaren benyttes sammen med produsentens digitale blekkstråleprinter.

Med Fiery DesignPro gis man, sier EFI, mulighet til å eksakt matche farger til det trykkresultatet man ønsker å oppnå. Det er mulig å dele fargepaletter innad i designteamet i realtid, designe profesjonelle repetisjonsmønstre og lage flere fargevarianter ut fra et design. Plug-in programmene synkroniserer med konstruktørenes kjente miljøer innen Adobe Photoshop og Illustrator og bidrar til raskere læring og kortere designtid.

Front end-løsningen EFI Fiery proServer kommer i den nye versjonen 6.5 og er kompatibel med blekkstråleprintere i storformat med bredt og superformat, noe som gir overlegen EFI Fiery ytelse og fargeteknikk til EFI Reggiani-familjen av industrielle tekstilprintere.

– Foretakene blir mer lønnsomme, effektive og produktive med programvareløsningen, sier Adele Genoni, viseadministrerende og daglig leder hos EFI Reggiani.

Fiery Textile Bundle gir verdifulle nye verktøy for å ytterligere automatisere og effektivisere design og prepress-prosessen for EFI Reggiani-kunder som vil ligge i forkant når det gjelder innovasjon, avslutter Genoni.

Les videre

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Epson viser et-trinns tekstilprinter på Drupa

Epson introduserer tekstilprinteren Monna Lisa ML-13000 på Drupa, som ikke krever tilleggsutstyr for for- og etterbehandling eller damping og vask. Jobben fullføres i ett arbeidstrinn.
Monna-Lisa

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324