Programvarepakke for tekstilproduksjon

PUBLISERT: 18 januar 2018
OPPDATERT: 18 januar

EFI har satt sammen en programvarepakke med en rekke design- og arbeidsflytinnovasjoner for foretak som vil vokse med digital industriell tekstilproduksjon for klær og innredning.

Programvarepakken fra Electronics For Imaging (EFI) inneholder nye Fiery DesignPro Adobe, Illustrator, og Photoshop-plugins for å lage profesjonell tekstildesign på en effektiv måte i samklang med Front end-løsningen Fiery proServer. Den sammensatte programvaren benyttes sammen med produsentens digitale blekkstråleprinter.

Med Fiery DesignPro gis man, sier EFI, mulighet til å eksakt matche farger til det trykkresultatet man ønsker å oppnå. Det er mulig å dele fargepaletter innad i designteamet i realtid, designe profesjonelle repetisjonsmønstre og lage flere fargevarianter ut fra et design. Plug-in programmene synkroniserer med konstruktørenes kjente miljøer innen Adobe Photoshop og Illustrator og bidrar til raskere læring og kortere designtid.

Front end-løsningen EFI Fiery proServer kommer i den nye versjonen 6.5 og er kompatibel med blekkstråleprintere i storformat med bredt og superformat, noe som gir overlegen EFI Fiery ytelse og fargeteknikk til EFI Reggiani-familjen av industrielle tekstilprintere.

– Foretakene blir mer lønnsomme, effektive og produktive med programvareløsningen, sier Adele Genoni, viseadministrerende og daglig leder hos EFI Reggiani.

Fiery Textile Bundle gir verdifulle nye verktøy for å ytterligere automatisere og effektivisere design og prepress-prosessen for EFI Reggiani-kunder som vil ligge i forkant når det gjelder innovasjon, avslutter Genoni.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Siste nytt

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk

18 tips til hva du kan se på Drupa

Vår reporter var på plass på forhåndspresentasjonen av en del av utstillerne på årets Drupa, og fikk notert seg en del av det som blir å se og teste på de forskjellige standene.
Kollage 18 tips

Marabu støttet sine leverandører under Fespa

Marabu hadde ingen egen stand på årets Fespamesse, men var der for å hjelpe sine leverandører. Sign & Print fulgte Victor Bildsten, digital salgssjef i Marabu Skandinavia, på en omvisning i standene.
Vanguard-1-1024x683

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz