Programvarepakke for tekstilproduksjon

EFI har satt sammen en programvarepakke med en rekke design- og arbeidsflytinnovasjoner for foretak som vil vokse med digital industriell tekstilproduksjon for klær og innredning.

Programvarepakken fra Electronics For Imaging (EFI) inneholder nye Fiery DesignPro Adobe, Illustrator, og Photoshop-plugins for å lage profesjonell tekstildesign på en effektiv måte i samklang med Front end-løsningen Fiery proServer. Den sammensatte programvaren benyttes sammen med produsentens digitale blekkstråleprinter.

Med Fiery DesignPro gis man, sier EFI, mulighet til å eksakt matche farger til det trykkresultatet man ønsker å oppnå. Det er mulig å dele fargepaletter innad i designteamet i realtid, designe profesjonelle repetisjonsmønstre og lage flere fargevarianter ut fra et design. Plug-in programmene synkroniserer med konstruktørenes kjente miljøer innen Adobe Photoshop og Illustrator og bidrar til raskere læring og kortere designtid.

Front end-løsningen EFI Fiery proServer kommer i den nye versjonen 6.5 og er kompatibel med blekkstråleprintere i storformat med bredt og superformat, noe som gir overlegen EFI Fiery ytelse og fargeteknikk til EFI Reggiani-familjen av industrielle tekstilprintere.

– Foretakene blir mer lønnsomme, effektive og produktive med programvareløsningen, sier Adele Genoni, viseadministrerende og daglig leder hos EFI Reggiani.

Fiery Textile Bundle gir verdifulle nye verktøy for å ytterligere automatisere og effektivisere design og prepress-prosessen for EFI Reggiani-kunder som vil ligge i forkant når det gjelder innovasjon, avslutter Genoni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *