Programvarepakke for tekstilproduksjon

EFI har satt sammen en programvarepakke med en rekke design- og arbeidsflytinnovasjoner for foretak som vil vokse med digital industriell tekstilproduksjon for klær og innredning.

Programvarepakken fra Electronics For Imaging (EFI) inneholder nye Fiery DesignPro Adobe, Illustrator, og Photoshop-plugins for å lage profesjonell tekstildesign på en effektiv måte i samklang med Front end-løsningen Fiery proServer. Den sammensatte programvaren benyttes sammen med produsentens digitale blekkstråleprinter.

Med Fiery DesignPro gis man, sier EFI, mulighet til å eksakt matche farger til det trykkresultatet man ønsker å oppnå. Det er mulig å dele fargepaletter innad i designteamet i realtid, designe profesjonelle repetisjonsmønstre og lage flere fargevarianter ut fra et design. Plug-in programmene synkroniserer med konstruktørenes kjente miljøer innen Adobe Photoshop og Illustrator og bidrar til raskere læring og kortere designtid.

Front end-løsningen EFI Fiery proServer kommer i den nye versjonen 6.5 og er kompatibel med blekkstråleprintere i storformat med bredt og superformat, noe som gir overlegen EFI Fiery ytelse og fargeteknikk til EFI Reggiani-familjen av industrielle tekstilprintere.

– Foretakene blir mer lønnsomme, effektive og produktive med programvareløsningen, sier Adele Genoni, viseadministrerende og daglig leder hos EFI Reggiani.

Fiery Textile Bundle gir verdifulle nye verktøy for å ytterligere automatisere og effektivisere design og prepress-prosessen for EFI Reggiani-kunder som vil ligge i forkant når det gjelder innovasjon, avslutter Genoni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: