Flexopresse med bedre farger

Bobst introduserer den rullmatede flexopressen 20SEVEN CI som klarar å håndtere et større fargerom sammenliknet med sin forgjenger.

Under et evenement med navnet ”20SEVEN – We make it happen” i februar skal maskinprodusenten Bobst presentere og demonstrere sin nye flexopresse 20SEVEN CI. En åttefargers mellomstor flexopresse som er spesielt tilpasset for å kunne trykke med et utvidet fargeomfang – sju farger. Ifølge produsenten er den rullmatede maskinens kvaliteter egnet for blant annet markedsføring og utskrifter av kortere serier.

Forgjengeren 20SIX.

Den nye modellen likner i store trekk den eldre modellen 20SIX hva gjelder tekniske spesifikationer som for eksempel banebredde og hastighet. Det som skiller modellene fra hverandre er fremfor alt at 20SEVEN er teknisk tilpasset for å fungere optimalt med et utvidet fargeomfang. Under evenementet kommer produsenten til å legge hovedfokuset på å vise hvordan trykkeprosessen foregår. Etter gjennomgangen kommer varemerkeeiere, prosesspesialister og f til å delta i en paneldiskusjon som skal dreie seg om denne prosessen ut fra forskjellige perspektiver.

Evenementet avholdes i Bielefeld i Tyskland 27. – 28. februar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *