Flexopresse med bedre farger

Bobst introduserer den rullmatede flexopressen 20SEVEN CI som klarar å håndtere et større fargerom sammenliknet med sin forgjenger.

Under et evenement med navnet ”20SEVEN – We make it happen” i februar skal maskinprodusenten Bobst presentere og demonstrere sin nye flexopresse 20SEVEN CI. En åttefargers mellomstor flexopresse som er spesielt tilpasset for å kunne trykke med et utvidet fargeomfang – sju farger. Ifølge produsenten er den rullmatede maskinens kvaliteter egnet for blant annet markedsføring og utskrifter av kortere serier.

Forgjengeren 20SIX.

Den nye modellen likner i store trekk den eldre modellen 20SIX hva gjelder tekniske spesifikationer som for eksempel banebredde og hastighet. Det som skiller modellene fra hverandre er fremfor alt at 20SEVEN er teknisk tilpasset for å fungere optimalt med et utvidet fargeomfang. Under evenementet kommer produsenten til å legge hovedfokuset på å vise hvordan trykkeprosessen foregår. Etter gjennomgangen kommer varemerkeeiere, prosesspesialister og f til å delta i en paneldiskusjon som skal dreie seg om denne prosessen ut fra forskjellige perspektiver.

Evenementet avholdes i Bielefeld i Tyskland 27. – 28. februar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: