Flexopresse med bedre farger

PUBLISERT: 31 januar 2018
OPPDATERT: 31 januar

Bobst introduserer den rullmatede flexopressen 20SEVEN CI som klarar å håndtere et større fargerom sammenliknet med sin forgjenger.

Under et evenement med navnet ”20SEVEN – We make it happen” i februar skal maskinprodusenten Bobst presentere og demonstrere sin nye flexopresse 20SEVEN CI. En åttefargers mellomstor flexopresse som er spesielt tilpasset for å kunne trykke med et utvidet fargeomfang – sju farger. Ifølge produsenten er den rullmatede maskinens kvaliteter egnet for blant annet markedsføring og utskrifter av kortere serier.

Forgjengeren 20SIX.

Den nye modellen likner i store trekk den eldre modellen 20SIX hva gjelder tekniske spesifikationer som for eksempel banebredde og hastighet. Det som skiller modellene fra hverandre er fremfor alt at 20SEVEN er teknisk tilpasset for å fungere optimalt med et utvidet fargeomfang. Under evenementet kommer produsenten til å legge hovedfokuset på å vise hvordan trykkeprosessen foregår. Etter gjennomgangen kommer varemerkeeiere, prosesspesialister og f til å delta i en paneldiskusjon som skal dreie seg om denne prosessen ut fra forskjellige perspektiver.

Evenementet avholdes i Bielefeld i Tyskland 27. – 28. februar.

Les videre

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Taktile bilder på utstilling i Oslo

Norges Blindeforbund og Canon står bak en unik fotoutstilling på Deichmann Bjørvika i Oslo fra 27.-30. juni.
world-unseen

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Etikettindustrien er samlet sett en robust og stabil bransje med mange år med global vekst. Nå melder flere aktører seg på.
etikettspesial-3-xeikon

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324