Print Next 2018

Magnus Thorkildsen (i midten), tidligere leder av Grafisk bransjeforening, er nå deleier av nettverket GrafKom sammen med svenskene Ulf Sunnberg og Ola Karlsson.

Svenske GrafKom og Grafiska Företagen arrangerer sammen nordens største nettverkstreff for den grafiske bransjen i 2018 – Print Next 25.-26. april på The Winery i Stockholm.

Et tyvetalls foredragsholdere kommer for å snakke om aktuelle emner som logistikk, salg, trender, markedsføring, forretningsutvikling og foredling av trykksaker.

  • Tre parallella seminarspor
  • Discovery Zone med utstilling
  • Mingling og nettverksbygging med en rekke nordiske aktører fra den grafiske bransjen

Mer info her: printnext18

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: