Print Next 2018

Magnus Thorkildsen (i midten), tidligere leder av Grafisk bransjeforening, er nå deleier av nettverket GrafKom sammen med svenskene Ulf Sunnberg og Ola Karlsson.

Svenske GrafKom og Grafiska Företagen arrangerer sammen nordens største nettverkstreff for den grafiske bransjen i 2018 – Print Next 25.-26. april på The Winery i Stockholm.

Et tyvetalls foredragsholdere kommer for å snakke om aktuelle emner som logistikk, salg, trender, markedsføring, forretningsutvikling og foredling av trykksaker.

  • Tre parallella seminarspor
  • Discovery Zone med utstilling
  • Mingling og nettverksbygging med en rekke nordiske aktører fra den grafiske bransjen

Mer info her: printnext18

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: 

Merkur Grafisk med tunge investeringer

Merkur Grafisk posisjonerer seg sterkt i bransjen med to fremtidsrettede investeringer til en verdi av 25 millioner kroner. Norges råeste CtP-linje og en supereffektiv Heidelberg Speedmaster SX102 8-farger vil være driftsklare i september. Dette er Norges første «push to stop»-maskin og Merkur Grafisk er dermed rustet for å håndtere et betraktelig høyere trykkevolum med større effektivitet og bedre lønnsomhet.

Publisert av: