Utvider med produkter fra tysk firma

Produktsjef Jan Trolin gleder seg over at de nå kan tilby sine kunder produkter fra Orafols sortiment.

R&D Spandex – Schneidler Grafiske utvider sitt utvalg med produkter fra Orafol. For skiltmakere og grafikere betyr det et større utvalg, sier produktsjef for R&D Spandex Jan Trolin.

Nå utvides R&D Spandex – Schneidler Grafiske med en rekke produkter fra tyske Orafol. Selskapets avdeling innen grafiske produkter tilbyr i dag et utvalg av støpte og kalendrerte selvklebende vinyler for skilter, kjøretøyfoliering, grafisk design og digitale trykktilpasninger. Selskapet er basert i Oranienburg, Tyskland, og har eksistert siden 1808.

– Som Nordens ledende leverandør innen grafiske løsninger og som et “House-of-Brands” er vi nå glade for at vi nå også kan tilby våre kunder Orafols sortiment, av selvklebende vinyler for skilter, bilfoliering, grafisk design og digitale applikasjoner, sier produktsjef Jan Trolin, R&D Spandex – Schneidler Grafiska i Sverige.

Andre velkjente navn som er i selskapets produktportefølje er blant annet Avery Dennison, ImagePerfect og 3M.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: