Visutech forsterker

Anders Wulff og Henrik Dencker.

Leverandøren av digitaltrykkløsninger, Visutech, forsterker og ekspanderer sin virksomhet med to nyansettelser.

Anders Wulff tar over som kategorisjef for fleksible emballasjer. Henrik Dencker kommer til å arbeide med trykkløsninger for etikett- og emballasjebransjen i Visutechs salgsteam i Danmark.

– Vi trenger å forsterke og tilføre kompetanse innen vår emballasje- og etikettproduksjon. Først og fremst vil vi ta hånd om våre kunder ved å tilby dem enda bedre service og kunnskap. Så har for eksempel Anders Wulff veldig verdifull kompetanse innen fleksible emballasjer, noe vi kan ha stor nytte av. Nettopp på emballasjesiden forventer vi oss en sterk vekst, sier Visutechs administrerende direktør Jan-Olof Jungersten.

Både Wulff og Dencker har fra før av sine bakgrunner innenfor den grafiske bransjen. De startet opp i sine nye stillinger 1. februar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: 

Merkur Grafisk med tunge investeringer

Merkur Grafisk posisjonerer seg sterkt i bransjen med to fremtidsrettede investeringer til en verdi av 25 millioner kroner. Norges råeste CtP-linje og en supereffektiv Heidelberg Speedmaster SX102 8-farger vil være driftsklare i september. Dette er Norges første «push to stop»-maskin og Merkur Grafisk er dermed rustet for å håndtere et betraktelig høyere trykkevolum med større effektivitet og bedre lønnsomhet.

Publisert av: