"Line of the Year" til Konica Minoltas programvareløsninger

PUBLISERT: 15 februar 2018
OPPDATERT: 15 februar
Ifølge Keypoint Intelligence`s Byers Lab Inc (BLI) er Konica Minoltas programvareportefølje best i test.

Bransjens Oscar og Olympisk gull
Hvert år kåres“Line of the Year” for både multifunksjonsmaskiner (printere) og programvareløsninger. Dette er den mest betydningsfulle utmerkelsen til BLI, og ikke minst den prisen i bransjen som henger høyest. – Å vinne «Line of the year» for våre programvareløsninger er som å vinne gull i OL. Vi tar hjem den gjeveste prisen og vi er utrolig stolte, sier Christian Nyhus, produktsjef i Konica Minolta. Han fortsetter: – Dette er den ultimate «best i test». I følge BLI er bredden og ytelsen på vår portefølje vanskelig å matche.

Hvorfor Konica Minolta?
Keypoint Intelligence begrunner prisen med at Konica Minolta har den sterkeste og mest komplette programvareporteføljen på tvers av en rekke kategorier som blant annet inkluderer digitale dokumentsystemer for gjenfinning- og behandling av dokumenter og arbeidsflyt. Det hevdes videre at Konica Minolta er svært godt posjonert til å møte de dokumentrelaterte behovene til private bedrifter, offentlige instanser og vertikale næringer som helse, utdanning og finansielle tjenester. Enda viktigere; selskapet har kompetansen til å distribuere dokumentsystemene og støtte dem, slik at kundene alltid får kompetent support.

Konica Minolta har mottatt «2018 Document Imaging Software Line of the Year» for både USA og Europa.

Lenke: Keypoint Intelligence

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik