Printertest: Rolands hittil mest fleksible printer

PUBLISERT: 22 februar 2018
OPPDATERT: 22 februar
Jens Hjorth, Produktspesialist hos Roland DG med den nye VersaUV LEJ-640S-B150.

I en test som er publisert på det danske nettstedet Print og Medier konkluderer Søren Winsløw med at den nye Roland VersaUV LEJ-640S-B150 fremviser imponerende fleksibilitet for en printer i mellomprisklassen.

VersaUV LEJ-640S-B150 er en hybridprinter som kan håndtere både rullematerialer og rigide materialer og derfor velegnet til virksomheter med blandede produksjoner. Printerdelen er den samme som i de tidligere modellene, men utviklingen av transportsystemet og understellet er gjort i samarbeid med det italienske firmaet SmartColor. I den nye printerserien fra Roland DG som ble lansert i slutten av 2017 skal det inngå en lang rekke funksjoner som man ellers kun finner på større systemer.

Hele testen kan leses på Print og Medier (på meget lettlest dansk).

Les videre

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

Vanguard holder de besøkende i åndeløs spenning

Vanguard stiller ut på Fespa sammen med sin partner Pixia. Standen viser et bredt spekter av løsninger innen både rull- og flatbed-segmentet og en  produktinnovasjon som foreløpig er hemmelig!
Vanguard-FESPA-w-1024x683

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1