Printertest: Rolands hittil mest fleksible printer

Jens Hjorth, Produktspesialist hos Roland DG med den nye VersaUV LEJ-640S-B150.

I en test som er publisert på det danske nettstedet Print og Medier konkluderer Søren Winsløw med at den nye Roland VersaUV LEJ-640S-B150 fremviser imponerende fleksibilitet for en printer i mellomprisklassen.

VersaUV LEJ-640S-B150 er en hybridprinter som kan håndtere både rullematerialer og rigide materialer og derfor velegnet til virksomheter med blandede produksjoner. Printerdelen er den samme som i de tidligere modellene, men utviklingen av transportsystemet og understellet er gjort i samarbeid med det italienske firmaet SmartColor. I den nye printerserien fra Roland DG som ble lansert i slutten av 2017 skal det inngå en lang rekke funksjoner som man ellers kun finner på større systemer.

Hele testen kan leses på Print og Medier (på meget lettlest dansk).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *