Først i Norden med to HP Indigo 12000

Anders Grønborg, konsernsjef og administrerende direktør for Lasertryk.dk

Det er ikke lenge siden Sign&Print kunne fortelle at HP har lansert digitalpressen HP Indigo 12000 for det kommersielle markedet. Nå blir Lasertryk.dk først i Norden med å ha to maskiner av den nye modellen.

– Med investeringen utvider vi kapasiteten hos vår digitaltrykkavdeling, noe som passer godt med det faktum at flere og flere av våre kunder vil ha trykksakene levert samme dag som vi tar imot filen for trykk, forteller Anders Grønborg, konsernsjef og administrerende direktør for Lasertryk.dk.

Visutech står som leverandør og har allerede installert den første pressen. Den andre pressen skal installeres i løpet av april måned.

– Å kunne tilby B2-plakater til veldig gunstige priser kommer virkelig til å skape ståhei på markedet, sier Anders Grønborg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *