Manroland Web og Goss samarbeider

Det tyske selskapet Manroland lager rulloffsetpresser for avis, blad- og emballasjebransjen. Det samme gjør det amerikanske foretaket Goss. De to selskapene har tidligere slåss om bl.a. patentrettigheter, men har nå lagt stridighetene bak seg. Nå har disse to selskapene i stedet bestemt seg for å danne et tredje selskap som skal samarbeide først og fremst om ettermarkedet (service, reservedeler).

De avventer nå konkurransemyndighetenes beslutning. Om de gir grønt lys kommer sammenslåingen til å skje i midten av dette året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: