Manroland Web og Goss samarbeider

Det tyske selskapet Manroland lager rulloffsetpresser for avis, blad- og emballasjebransjen. Det samme gjør det amerikanske foretaket Goss. De to selskapene har tidligere slåss om bl.a. patentrettigheter, men har nå lagt stridighetene bak seg. Nå har disse to selskapene i stedet bestemt seg for å danne et tredje selskap som skal samarbeide først og fremst om ettermarkedet (service, reservedeler).

De avventer nå konkurransemyndighetenes beslutning. Om de gir grønt lys kommer sammenslåingen til å skje i midten av dette året.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: