Canons imagePRESS C850 pimpet opp

imagePRESS C850

Canon har utvidet funksjonaliteten til deres toner- og arkbaserte produksjonspresser i imagePRESS C850-serien med en automatisk tosidig-modul for bannerark, og forbedrede løsninger for arbeidsflyt.

Trykking på bannerark har vært en populær funksjon i Canon imagePRESS C850-serien siden lanseringen. Med den nye automatiske tosidigmodulen med mating av lange ark er det mulig å få fullt utbytte av bannerfunksjonen, slik at kundene kan utvide virksomheten med nye produkter til sine kunder.

Den nyePOD Deck Lite XL-A1-materen for lange ark har automatisk mating av 1000 bannerark (på opptil 762 mm). Det gir trykksaksprodusenter og hustrykkerier mulighet til å produsere større opplag av automatisk dobbeltsidige dokumenter, bøker og ulike grafiske produkter på lengre ark. Dette inkluderer blant annet liggende A4 hefter, forlengede bokomslag, brosjyrer med trippelfals, lange postkort og direktereklame.

imagePRESS C850-serien er spesialutviklet med fokus på allsidigheten og mediefleksibiliteten som kreves i et travelt produksjonsmiljø, og er utstyrt med papirmagasin med frontmating som gjør det enkelt for operatøren å bytte mellom standardformater og lange ark.

PRISMASync v6.0-kontroller

Kunder på jakt etter førsteklasses fargestabilitet til grafisk produksjon vil ha nytte av den nylanserte 6.0-versjonen av Canons egen PRISMAsync RIP som øker hastigheten på fargekalibreringen med en faktor på tre ved å bruke kun én halvtone i stedet for tre. Den automatiserer også tester for fargevalidering som Fogra og IDEAlliance. Den forbedrede RIPen støtter også tredjeparts JDF/JMF-arbeidsflyt for ytterligere effektivisering av produksjonen.

Nye Fiery-løsninger for imagePRESS C850-serien

Canon-partner EFI har lansert Fiery Digital Front End G200 samt flere programvareoppdateringer med den nye eksterne EFI Fiery H300, som begge støtter den nye materen for lange ark. Dette bidrar til å gjøre produksjonen enda mer effektiv. De nye løsningene øker Canon imagePRESS C850-seriens ytelse innen fargeproduksjon, gir bedre papirhåndtering, gir mindre nedetid og øker produktiviteten.

– Kvalitet, produktivitet og allsidig produksjon er nøkkelordene i den kontinuerlige utviklingen av våre digitale produksjonsløsninger, sier Bjørn Frantsen, Product Marketing Manager Professional Print i Canon Norge. – Med disse nyeste forbedringene innen papirmating og arbeidsflyt sørger vi for at imagePRESS C850-kundene kan dra full nytte av tilgjengelige muligheter for å utvide produksjonen med nye produkter og samtidig nyte godt av ytterligere forbedret fargestabilitet, produktivitet og driftseffektivitet.

Bjørn Frantsen

Trykkvalitet og pålitelighet har vært sentrale faktorer i imagePRESS C850-seriens suksess hittil, godt hjulpet av innovative funksjoner som R-VCSEL laser-teknologi med røde laserstråler og oppløsning på hele 2400 x 2400 dpi samt kompakt registreringsmodul (CRM) for presis forside-til-baksideregistrering med automatisk korrigering av skjevhet og presis plassering av trykkbildet.

– Det er ingen tvil om at konsistent kvalitet og presis fargestyring er avgjørende for at trykksaksprodusenter skal ha tryggheten de trenger for å utvide virksomheten og tilby nye produkter til sine kunder. Som markedsledere har vi et spesielt ansvar og vi jobber derfor kontinuerlig, både gjennom våre egne forsknings- og utviklingsteam og med samarbeidspartnerne, for at våre kunder skal få mest mulig ut av investeringene og kunne utvide produkttilbudet og skape vekst i bedriften, avslutter Frantsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: