Epson: Edge Print RIP

Epson Edge Print og Epson Edge Control Dashboard gir deg rask og optimalisert utskrift

Epson har lansert Edge Print RIP-programvaren, laget for F-serien av tekstilskrivere. Programvaren leveres med nye skrivere for å gi deg best mulig resultat – raskt og enkelt – og den har høy ytelse med Adobes PS-kjernemotor som behandler PostScript-data for en rekke filformater. Den kjører på Windows – med enkelt oppsett uten dongel – og brukere kan behandle opptil fire skrivere med enkelt oppsett, enkel filadministrasjon, fargekontroll, rastrering, gjentatte trinn og nesting.

Epson Edge Print hjelper kundene med å få best mulig utskriftskvalitet ved hjelp av Precision Dot-teknologi, som velger optimal dråpestørrelse og optimale rastreringsmønstre. Programvaren kombinerer tre viktige Epson-teknologier: Half Tone Module, LUT (oppslagstabeller) og Micro Weave. Brukt sammen med Epsons brede fargeprofil for å gi full utnyttelse av fargespekteret, skaper den jevne overganger og varige farger under ulike lysforhold, og den reduserer kornethet.

Edge Print fungerer også med andre Epson-verktøy, inkludert LFP Accounting Tool. Med Epson Control Dashboard integrert i programvaren kan kundene se skriverstatus, og de kan laste ned utskriftskonfigurasjoner for medier fra Epsons mediebibliotek og sende dem direkte til skriveren.

– For å oppnå resultater av høy kvalitet må kundene angi utskriftsparametere. Epson har forenklet denne prosessen med Edge Print-validerte forhåndssett, inkludert ICC-profiler som kan lastes ned fra nettskyen, sier Neil Greenhalgh, produktsjef for tekstiler hos Epson Europe. – I kombinasjon med koblingen til Epsons LFP Accounting Tool kan vi også hjelpe deg å beregne verdien av hver utskrift basert på forbruk av blekk og papir – slik at du får bedre oversikt over forsyningene for hver jobb. Denne komplette løsningen gir pålitelige, nøyaktige kvalitetsresultater, den reduserer svinn, og den gjør det mulig å skalere produksjonen, for å øke produktiviteten og gi mer lønnsom drift, avslutter Greenhalgh.

Programvaren ble først utgitt med SC-F9300, og den nye oppdaterte versjonen som lanseres i mars, støtter Epsons serie av fargesublimeringsskrivere (SC-F6200, SC-F7200, SC-F9200). Den leveres med alle nye skrivere. Tilgjengelig som tilleggsutstyr for eksisterende eiere. Epson Edge Print er tilgjengelig fra mars 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: