Epson: Edge Print RIP

PUBLISERT: 19 mars 2018
OPPDATERT: 19 mars

Epson Edge Print og Epson Edge Control Dashboard gir deg rask og optimalisert utskrift

Epson har lansert Edge Print RIP-programvaren, laget for F-serien av tekstilskrivere. Programvaren leveres med nye skrivere for å gi deg best mulig resultat – raskt og enkelt – og den har høy ytelse med Adobes PS-kjernemotor som behandler PostScript-data for en rekke filformater. Den kjører på Windows – med enkelt oppsett uten dongel – og brukere kan behandle opptil fire skrivere med enkelt oppsett, enkel filadministrasjon, fargekontroll, rastrering, gjentatte trinn og nesting.

Epson Edge Print hjelper kundene med å få best mulig utskriftskvalitet ved hjelp av Precision Dot-teknologi, som velger optimal dråpestørrelse og optimale rastreringsmønstre. Programvaren kombinerer tre viktige Epson-teknologier: Half Tone Module, LUT (oppslagstabeller) og Micro Weave. Brukt sammen med Epsons brede fargeprofil for å gi full utnyttelse av fargespekteret, skaper den jevne overganger og varige farger under ulike lysforhold, og den reduserer kornethet.

Edge Print fungerer også med andre Epson-verktøy, inkludert LFP Accounting Tool. Med Epson Control Dashboard integrert i programvaren kan kundene se skriverstatus, og de kan laste ned utskriftskonfigurasjoner for medier fra Epsons mediebibliotek og sende dem direkte til skriveren.

– For å oppnå resultater av høy kvalitet må kundene angi utskriftsparametere. Epson har forenklet denne prosessen med Edge Print-validerte forhåndssett, inkludert ICC-profiler som kan lastes ned fra nettskyen, sier Neil Greenhalgh, produktsjef for tekstiler hos Epson Europe. – I kombinasjon med koblingen til Epsons LFP Accounting Tool kan vi også hjelpe deg å beregne verdien av hver utskrift basert på forbruk av blekk og papir – slik at du får bedre oversikt over forsyningene for hver jobb. Denne komplette løsningen gir pålitelige, nøyaktige kvalitetsresultater, den reduserer svinn, og den gjør det mulig å skalere produksjonen, for å øke produktiviteten og gi mer lønnsom drift, avslutter Greenhalgh.

Programvaren ble først utgitt med SC-F9300, og den nye oppdaterte versjonen som lanseres i mars, støtter Epsons serie av fargesublimeringsskrivere (SC-F6200, SC-F7200, SC-F9200). Den leveres med alle nye skrivere. Tilgjengelig som tilleggsutstyr for eksisterende eiere. Epson Edge Print er tilgjengelig fra mars 2018.

Les videre

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Et verktøy til alle prosesser i skiltfirmaet

Det belgiske programvareselskapet Dataline Solutions har utviklet den modulære programvaren Multiline for å administrere alle funksjonene til et skiltfirma, eller et hvilket som helst annet grafisk firma.
Jef_Stoffels

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1