Adobe: Rediger skann direkte i appen

Nyttig ny funksjon i Adobes gratis-app: Rediger upresise skanninger direkte i Adobe Scan

En oppdatering i gratis-appen Adobe Scan gjør at du nå kan omorganisere og redigere upresise skanninger lagret i Adobe Document Cloud – uten avanserte redigeringsprogrammer.

Adobe Scan er blant de mest brukte skanne-appene for Android og iOS og har over 7,3 millioner nedlastinger hittil. Med Adobe Scan kan du ta bilder av eksempelvis kvitteringer og notater som automatisk konverteres til redigerbare PDF-filer.

Hvis det har gått litt fort i svingene og skanningen ikke har blitt helt vellykket, kan du med den nye oppdateringen enkelt justere upresise skanninger direkte på mobilen eller nettbrettet – uten å måtte bruke kraftige verktøy som Acrobat eller Photoshop. Du kan nå:

· Beskjære og justere individuelle sider i et flersidig PDF-dokument
· Legge til eller fjerne sider i en fler-sideskann
· Replassere en enkeltside i en fler-sideskann ved å:
o Slette siden du vil erstatte
o Skanne siden du vil tilføye
o Sette inn den nye skannede siden hvor du vil i PDF-dokumentet

I tillegg til å kunne redigere eksisterende dokumenter, inneholder oppdateringen også en ny lyssensor som automatisk slår på blitzen ved svak belysning. Appen oppdager også og gjør mørke skyggepartier lysere. Eksponering, beskjæring og justering er også forbedret gjennom Adobe Sensei, Adobes teknologi for maskinlæring.

Les mer om Adobe Scan her, eller last den ned gratis til iOS eller Android.

Tags: , , , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta presenterer AccurioPress C4080

Konica Minolta utvider maskinporteføljen for små og mellomstore utskriftsvolumer. Den nye AccurioPress C4080-serien består av tre utskriftssystemer, og ifølge produsenten kombinerer serien ytelse fra tidligere maskinmodeller med en rekke nye funksjoner for høyere kvalitet, fleksibilitet og automatisering. De nye modellene tilbyr også flere alternativer for innebygd etterbehandling.

Publisert av: