Adobe: Rediger skann direkte i appen

PUBLISERT: 22 mars 2018
OPPDATERT: 22 mars

Nyttig ny funksjon i Adobes gratis-app: Rediger upresise skanninger direkte i Adobe Scan

En oppdatering i gratis-appen Adobe Scan gjør at du nå kan omorganisere og redigere upresise skanninger lagret i Adobe Document Cloud – uten avanserte redigeringsprogrammer.

Adobe Scan er blant de mest brukte skanne-appene for Android og iOS og har over 7,3 millioner nedlastinger hittil. Med Adobe Scan kan du ta bilder av eksempelvis kvitteringer og notater som automatisk konverteres til redigerbare PDF-filer.

Hvis det har gått litt fort i svingene og skanningen ikke har blitt helt vellykket, kan du med den nye oppdateringen enkelt justere upresise skanninger direkte på mobilen eller nettbrettet – uten å måtte bruke kraftige verktøy som Acrobat eller Photoshop. Du kan nå:

· Beskjære og justere individuelle sider i et flersidig PDF-dokument
· Legge til eller fjerne sider i en fler-sideskann
· Replassere en enkeltside i en fler-sideskann ved å:
o Slette siden du vil erstatte
o Skanne siden du vil tilføye
o Sette inn den nye skannede siden hvor du vil i PDF-dokumentet

I tillegg til å kunne redigere eksisterende dokumenter, inneholder oppdateringen også en ny lyssensor som automatisk slår på blitzen ved svak belysning. Appen oppdager også og gjør mørke skyggepartier lysere. Eksponering, beskjæring og justering er også forbedret gjennom Adobe Sensei, Adobes teknologi for maskinlæring.

Les mer om Adobe Scan her, eller last den ned gratis til iOS eller Android.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324