Ny president for Pantone og X-Rite

PUBLISERT: 22 mars 2018
OPPDATERT: 22 mars
Pantone og X-Rite har ansatt Ondrej Kruk som ny president

Markedsledende innen fargevitenskap og -teknologi, Pantone og X-rite har utpekt Ondrej Kruk som ny president for selskapene.

Kruk kommer fra lederstaben i Danaher og vil bringe inn en kombinasjon av kommersiell og operativ erfaring til Pantone and X-Rite, heter det i en melding fra selskapene. Kruk vil lede den pågående ekspansjonen av Pantone og X-Rites produkt- og løsningsportefølje som går utenpå farge på materiale opplevelsen.

– Jeg er meget opprømt over muligheten til å lede et selskap med slikt et renommé innen innovasjon når det gjelder å lage verktøy og teknikker for fargeutvelhgelse, kommunikasjon, formulering og måliger, sier Kruk. – Pantone og X-Rites nyeste utviklinger går forbi farge, og gjør kunder i stand til å videreutvikle skapelsen, kommunikasjonen og leveransen av farger og utseende når de flytter seg inn i de digitale prosessene og bruk av mer komplekse materialer. Vår evne til å løse viktige kundeproblemer, i dag og i fremtiden, posisjonerer Pantone og X-Rite for langtids vekst.

Les videre

Toppsjef forlater Heidelberg

Ludwin Monz har ifølge en pressemelding fra Heidelberg valgt å trekke seg fra sin stilling som administrerende direktør. Han blir erstattet av Jürgen Otto, som kommer med flere tiår med erfaring i bærekraftig styring av store industribedrifter, supplert med erfaring i turn-around management de siste årene.
Ludwin_monz

Landa Printing overrasker stort

Med overraskende salgstall og presentasjon av to nye trykkpresser var Landa en av de store overraskelsene på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutten av mars.
Landa_01

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324