Ny president for Pantone og X-Rite

Pantone og X-Rite har ansatt Ondrej Kruk som ny president

Markedsledende innen fargevitenskap og -teknologi, Pantone og X-rite har utpekt Ondrej Kruk som ny president for selskapene.

Kruk kommer fra lederstaben i Danaher og vil bringe inn en kombinasjon av kommersiell og operativ erfaring til Pantone and X-Rite, heter det i en melding fra selskapene. Kruk vil lede den pågående ekspansjonen av Pantone og X-Rites produkt- og løsningsportefølje som går utenpå farge på materiale opplevelsen.

– Jeg er meget opprømt over muligheten til å lede et selskap med slikt et renommé innen innovasjon når det gjelder å lage verktøy og teknikker for fargeutvelhgelse, kommunikasjon, formulering og måliger, sier Kruk. – Pantone og X-Rites nyeste utviklinger går forbi farge, og gjør kunder i stand til å videreutvikle skapelsen, kommunikasjonen og leveransen av farger og utseende når de flytter seg inn i de digitale prosessene og bruk av mer komplekse materialer. Vår evne til å løse viktige kundeproblemer, i dag og i fremtiden, posisjonerer Pantone og X-Rite for langtids vekst.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *