Ricoh valgte TheMagicTouch

Kommer i juni eller kan sees på Fespa i mai, Ricohs nye tekstilprinter Ri 100.

Ricoh har valgt å samarbeide med det ledende selskapet innen tekstilprint, TheMagicTouch om sin nye tekstilprinter, Ricoh Ri 100.

Printeren trykker rett på tøyet og lanseres i Europa utover våren og sommeren. Den vil kunne beskues på messer, bl.a. på Fespa i mai. Samarbeidet med TheMagicTouch gjør at printeren når ut til en kundebase som fra før av er spesialisert på tekstilprint, i tillegg til Ricohs eksisterende kundebase med trykkerier og andre grafiske bedrifter.
Etter å ha vært på markedet i over 25 år har TheMagicTouch etablert et globalt nettverk som de forsyner med transferpapir, varmepresser, laserprintere, plottere, skjæreverktøy, materialer og annet utstyr.

Gjennom sitt nettverk i EMEA-regionen vil TheMagicTouch gjøre Ricoh Ri 100 tilgjengelig i Frankrike, Italia, Nederland, Spania og Storbritannia fra april av. De resterende EMEA-landene følger så i juni.

Ri 100 er kanskje noe å tenke på i oppstartsfasen med tekstilprinting, eventuelt når dette ikke skal være trykkeriets hovedprodukter. Det kan printes reklameeffekter såvel som personaliserte produkter som T-skjorter, stoffbager, putevar og gensere. Bomullsinnholdet til tøyet Ri-100 kan printe på kan variere mellom 100% og 50%.

Firmaet håper også å kunne selge denne printeren til en rekke bransjer, så som motehus, universiteter, høgskoler,varemerkeeiere, små og mellomstore bedrifter, interiørbutikker, turistnæring, ungdomsklubber, idrettsforeninger og veldedige foreninger.

Ri 100 støtter trådløs printing fra en hvilken som helst applikasjon eller computer med en enkel skriverdriver. Ricoh tilbyr også programvare for å designe selv fra bilder og tekst.

På FESPA i Berlin 15. – 18. mai til kan du beskue denne maskinen både på Ricohs og TheMagicTouch sine stands. Ricoh vil befinne seg i Hall 3.1, Stand A50 og TheMagicTouch i Hall 4.1 stand D59.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: