Ricoh valgte TheMagicTouch

PUBLISERT: 22 mars 2018
OPPDATERT: 22 mars
Kommer i juni eller kan sees på Fespa i mai, Ricohs nye tekstilprinter Ri 100.

Ricoh har valgt å samarbeide med det ledende selskapet innen tekstilprint, TheMagicTouch om sin nye tekstilprinter, Ricoh Ri 100.

Printeren trykker rett på tøyet og lanseres i Europa utover våren og sommeren. Den vil kunne beskues på messer, bl.a. på Fespa i mai. Samarbeidet med TheMagicTouch gjør at printeren når ut til en kundebase som fra før av er spesialisert på tekstilprint, i tillegg til Ricohs eksisterende kundebase med trykkerier og andre grafiske bedrifter.
Etter å ha vært på markedet i over 25 år har TheMagicTouch etablert et globalt nettverk som de forsyner med transferpapir, varmepresser, laserprintere, plottere, skjæreverktøy, materialer og annet utstyr.

Gjennom sitt nettverk i EMEA-regionen vil TheMagicTouch gjøre Ricoh Ri 100 tilgjengelig i Frankrike, Italia, Nederland, Spania og Storbritannia fra april av. De resterende EMEA-landene følger så i juni.

Ri 100 er kanskje noe å tenke på i oppstartsfasen med tekstilprinting, eventuelt når dette ikke skal være trykkeriets hovedprodukter. Det kan printes reklameeffekter såvel som personaliserte produkter som T-skjorter, stoffbager, putevar og gensere. Bomullsinnholdet til tøyet Ri-100 kan printe på kan variere mellom 100% og 50%.

Firmaet håper også å kunne selge denne printeren til en rekke bransjer, så som motehus, universiteter, høgskoler,varemerkeeiere, små og mellomstore bedrifter, interiørbutikker, turistnæring, ungdomsklubber, idrettsforeninger og veldedige foreninger.

Ri 100 støtter trådløs printing fra en hvilken som helst applikasjon eller computer med en enkel skriverdriver. Ricoh tilbyr også programvare for å designe selv fra bilder og tekst.

På FESPA i Berlin 15. – 18. mai til kan du beskue denne maskinen både på Ricohs og TheMagicTouch sine stands. Ricoh vil befinne seg i Hall 3.1, Stand A50 og TheMagicTouch i Hall 4.1 stand D59.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Neolt presenterer mer automatikk på XY-skjæring

Italienske Neolt er kjent for sine XY-skjæremaskiner for rullematerialer. På Fespa ble det vist en komplett serie av avrullere, printere og inline-skjæring.
Neolt-2-1024x683

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1