Jobber seg inn på markedet

Nyala LED er en av Swissqprints modeller i maskinporteføljen.

Åtte kunder i Norden produserer nå med led-fiksering fra Swissqprint.

Åtte kunder i Norden har tatt skrittet til å investere i noen av modellene Nyala LED, Impala LED og Oryx LED, forteller Nize Equipment som er eksklusive leverandører av Swissqprints uv-printere, men også skjæremaskiner fra Bullmer og Caldera-RIPper.

Ifølge Nize Equipment gir de nye Swissqprint-modellene en enda høyere presisjon takket være en oppdatert mekanisk konstruksjon. Videre mener man at led-teknikken bidrar til lavere driftskostnader og et omlag 80 prosent lavere strømforbruk sammenliknet med de tidligere modellene.

Andre forbedringer som har blitt gjort er at modellene har fått en bedre rull-til-rull funksjon gjennom programvaren “Crash sensor”. Den gjør det mulig å gjenoppta printingen etter en nødstopp – helt uten banding eller synlig for øyet på materialet hvor stoppet har vært.  Programvaren er dessuten optimert med en ”spreader roller”, som både håndterer rullmaterialet bedre, men også minsker den statiske elektrisiteten som kan oppstå ved visse typer av materialer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny programvare fra Agfa Graphics sparer kostnader

Agfa Graphics lanserer programvarene InkTune og PressTune for å redusere produksjonskostnadene. Verktøyene kan brukes på trykkpresser fra forskjellige fabrikanter og på tvers av trykkteknologier. Disse intelligente verktøyene er en del av Agfa Graphics ECO³-tilbud, og gir trykkerier full kontroll over alle utskriftselementer, fra blekkforbruk til samsvar med ISO, G7 og klientspesifikke standarder, samtidig som produksjonskostnadene reduseres.

Publisert av: 

Pantone introduserer nå sin nye standard på Polyester

Pantone LLC presenterer polyesterstandarder som er ideelle for sportsklær, fottøy, badetøy, turutstyr, hjem og tilbehør til motebransjen, som et tillegg til Fashion, Home + Interiorsystem. Farget på 100% varpstrikket polyester, kan disse produktene effektivt brukes til fargestyring i polyester, poly-blandinger og andre syntetiske materialer.

Publisert av: