Jobber seg inn på markedet

Nyala LED er en av Swissqprints modeller i maskinporteføljen.

Åtte kunder i Norden produserer nå med led-fiksering fra Swissqprint.

Åtte kunder i Norden har tatt skrittet til å investere i noen av modellene Nyala LED, Impala LED og Oryx LED, forteller Nize Equipment som er eksklusive leverandører av Swissqprints uv-printere, men også skjæremaskiner fra Bullmer og Caldera-RIPper.

Ifølge Nize Equipment gir de nye Swissqprint-modellene en enda høyere presisjon takket være en oppdatert mekanisk konstruksjon. Videre mener man at led-teknikken bidrar til lavere driftskostnader og et omlag 80 prosent lavere strømforbruk sammenliknet med de tidligere modellene.

Andre forbedringer som har blitt gjort er at modellene har fått en bedre rull-til-rull funksjon gjennom programvaren “Crash sensor”. Den gjør det mulig å gjenoppta printingen etter en nødstopp – helt uten banding eller synlig for øyet på materialet hvor stoppet har vært.  Programvaren er dessuten optimert med en ”spreader roller”, som både håndterer rullmaterialet bedre, men også minsker den statiske elektrisiteten som kan oppstå ved visse typer av materialer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: