Marabu til Fespa 2018

FESPA messe 2018 holdes i Berlin den 15.-18. mai. I hall 1.2 på stand B30 kommer Marabu til å presentere sin portefølje av trykkfarger i tillegg til mange nye løsninger for silke- og tampotrykk.

Ny lavtmigrerende UV-farge for PE / PP-emballasje

En matemballasje har mange funksjoner, blant annet må designet være tiltalende for forbrukeren for å oppmuntre til kjøp, men fremfor alt må pakken beskytte produktet. For å sikre kvaliteten på innholdet i matemballasjen er det viktig at stoffer fra emballasjematerialet ikke overføres til mat, ved migrasjon.

Marabus nye Ultra Pack UVFP fargeserie er godkjent (av Swiss Quality Testing Services, SQTS, et sertifiseringsinstitutt) for PE / PP-plaster som er følsomme overfor migrasjon. Disse plastene er de som er mest brukt for mat. I tillegg sikrer UVFP-farge svært høye tørke- og trykkhastigheter.

Nye allsidige farger for beholdere og planglass

Marabu lanserer to fargeserier for ulike glassapplikasjoner. En komponentfarge Mara® Tech MGO, som er ideell ikke bare for silke- og tampotrykk på glass, men også på metaller der høy kjemisk motstand er avgjørende. Fargen inneholder silikon og er derfor egnet for ulike overflater, for eksempel beholdere og flatt glass. Som en-komponentsfarge sikrer den pålitelige trykkeprosesser. Dette gjør Mara® Tech MGO til det perfekte valget for sensitive produkter som tåteflasker, drikkeglass og medisinsk tilbehør. Marabu vil også vise sin to-komponents farge Mara® Glass MGLA. Denne fargen er utviklet for flatt glass, for eksempel til smarttelefoner, kontrollpaneler og utendørs flater, for eksempel kontrollenheter for fartøyer og båter samt digitale kartterminaler som brukes i større byer.

Nye spesialfarger for å dekorere frontpaneler

Frontpaneler finner vi i et bredt spekter av apparater, som vaskemaskiner, tørketromler, oppvaskmaskiner og ovner, selv kaffetraktere og mikrobølgeovner. De nye enhetene er utstyrt med toppmoderne frontpaneler og integrerte berøringspaneler. Marabus Mara® Panel MPA, et nytt sortiment av spesialarger, har en fenestående ugjennomsiktig hvit, pluss en dyp, ikke-ledende svartfarge som er utviklet for trykk på baksiden av populære PMMA- eller PC-plaster. Mara® Panel MPA viser meget høy elektrisk motstand for å unngå forstyrrelser i inngangssystemets funksjonalitet. I tillegg er sortimentet testet for motstand mot vanndamp og vanlige vaskemidler. Husholdningsapparater har i mange tilfeller plastpaneler i et metallhus. Marabu tilbyr løsninger for hele enheten, selv om enkelte komponenter er laget av forskjellige materialer, dvs. plast, metall eller glass.

 

Nye GBL-frie løsemiddelbaserte digitalfarger for ulike bruksområder

Produktsikkerhet er svært viktig for Marabu. I år lanserte selskapet en ny generasjon GBL-frie løsemiddelbaserte farger for storformat.

 

Et bredt spekter av UV-herdede digitale farger

Marabus UV-herdende digitale farger kan brukes i forskjellige situasjoner og er kompatible med alle vanlige skrivehoder. Porteføljen inkluderer fleksibel Ultra Jet DUV-A for storformat og Ultra Jet DUV-C for direkte trykk på flatt glass og vaser laget av glass eller PET. Andre alternativer for Océ Arizona er Ultra Jet DUV-GR, samt Ultra Ultra DLE-A med LED-herding. I tillegg til disse er det to nye UV-herdende fargeserier: Ultra Jet DUV-MF, som er svært allsidig og har blitt utviklet spesielt for grafiske applikasjoner i storformat. Fargeserien tilhører en ny generasjon av høyaktive farger som forbedrer produktiviteten til rull-til-rull og hybridprintere. Marabu har også en ny spesialfarge for både innendørs og utendørs applikasjoner på POP / POS. Fargeegenskapene gir en blank overflate og har et bredt fargespekter.

 

Fordelene med vannbaserte digitale farger

Vannbasert farge for digitaltrykk har større etterspørsel enn noensinne, og markedet er opptatt av nye løsninger. Et hovedfokus er produkter som kommer i kontakt med hud eller næringsmidler. I nært samarbeid med trykkeribransjen har Marabu lagd vannbaserte digitale farger for matemballasje, kartong, leketøy (i henhold til EN 71/3 standard) og digitaltrykte tapeter. Generelt er disse fargene ideelle der miljøvennlighet og produktsikkerhet er kritisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *