Fotografier av Isabella Ståhl i en ny tapetkolleksjon

PUBLISERT: 26 april 2018
OPPDATERT: 26 april
«Blue forest» fra kolleksjonen

I dag lanserer Photowall en ny tapetkolleksjon, «From Dawn to Dusk», fanget av den svenske fotografen Isabella Ståhl. Kolleksjonen består av ti stemningsfulle fotografier med inspirasjon fra den svenske naturen, dyrene og villmarken. Kolleksjonen preges av et gåtefullt, drømmende og stillferdig bildespråk. Det gryr av dag og morgentåken ligger tykk over elven. En stripe av lys presser seg inn mellom trestammene i den norrlandske skogen, det er kjølig, taust og vindstille. Hvert motiv i tapetkolleksjonen From Dawn to Dusk preges tydelig av Isabella Ståhls gåtefulle, drømmende og melankolske bildespråk.

«The Bird Flock»

Kolleksjonen er inspirert av den svenske naturen, dyrene og villmarken, og gir betrakteren en fredfull, meditativ følelse. – Jeg elsker å være i den skogen – den er ofte mørk, mystisk og litt hemmelig. Det er blant annet der jeg henter inspirasjon, sier Isabella Ståhl. Den svenske naturen får gjennom Isabellas blikk for kontraster og evne til å fange stemninger og øyeblikk en helt ny form som inngir ro og ettertanke hos betrakteren.

«Summer evening by the lake»

Bildene er ofte tatt i et vakkert demringslys. – Til tross for at jeg er veldig morgentrøtt, tvinger jeg meg selv til å stå opp klokken fem om morgenen for å fange den rette følelsen og lyset i bildene, forteller Isabella Ståhl. Jeg tror at tapetene mine vil passe i rom der man leter etter en følelse av frihet innendørs. Ta med en flik av naturen å hvile øynene på inn i hjemmet.

Tapetkolleksjonen From Dawn To Dusk selges eksklusivt hos Photowall.

Photowall består av lidenskapelige mennesker som lever og ånder for design, og stadig er på jakt etter nye og spennende designsamarbeid. De er Nordens ledende fototapetbedrift med et bredt sortiment med måltilpasset veggdekor: fototapeter, designtapeter og kanvasbilder. Produktene blir lagd i fabrikken i Skarpnäck utenfor Stockholm og sendes deretter til små og store kunder over hele verden. For miljøets skyld blir alle produkter produsert på bestilling. Det betyr at ingen produkter blir liggende på lager eller kastes fordi de ikke blir solgt.

Isabella Ståhl er en svensk fotograf født i 1984 og oppvokst i Hälsingland. Hun er utdannet ved International Center of Photography i New York og har hatt flere utstillinger i Europa, New York, London og Sverige. Inspirasjonen kommer fra naturen, dyrene og villmarken, og bildene hennes preges av et stemningsfullt, mystisk og drømmende bildespråk.

Les videre

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12