Ricoh får drahjelp

Ricohs Ri 100 – en print-on-demand løsning for mindre trykkerier og kopibutikker.

Ricoh starter samarbeid med The Magic Touch for å gjøre Ricohs Ri 100 tekstilprinter tilgjengelig i flere land.

Det tyske firmaet The Magic Touch er en global leverandør av transfer-print og har eksistert i over 25 år. De har overføringspapir, varmepresser, plottere, kuttere, materialer og forbruksvarer. Nå åpner de sitt globale nettverk for Ricoh for å hjelpe å presentere Ricoh Ri 100 tekstilprinteren på flere markeder. Ifølge Ricoh er den lille printeren med piezoelektrisk blekkstråleteknologi en print-on-demand-løsning for små trykkerier og copy shops for å printe enklere budskap eller reklame på t-skjorter. Partnerskapet innebærer at The Magic Touch vil gjøre Ricoh R 100 tilgjengelig i Frankrike, Italia, Nederland, Spania og Storbritannia, og startet i april. Andre europeiske land og land i Afrika og Midtøsten må kanskje vente til juni.

Både Ricoh og The Magic Touch viser Ricoh Ri 100 på hver sine stands på Fespa i Berlin, 15.-18. mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: