Ricoh får drahjelp

Ricohs Ri 100 – en print-on-demand løsning for mindre trykkerier og kopibutikker.

Ricoh starter samarbeid med The Magic Touch for å gjøre Ricohs Ri 100 tekstilprinter tilgjengelig i flere land.

Det tyske firmaet The Magic Touch er en global leverandør av transfer-print og har eksistert i over 25 år. De har overføringspapir, varmepresser, plottere, kuttere, materialer og forbruksvarer. Nå åpner de sitt globale nettverk for Ricoh for å hjelpe å presentere Ricoh Ri 100 tekstilprinteren på flere markeder. Ifølge Ricoh er den lille printeren med piezoelektrisk blekkstråleteknologi en print-on-demand-løsning for små trykkerier og copy shops for å printe enklere budskap eller reklame på t-skjorter. Partnerskapet innebærer at The Magic Touch vil gjøre Ricoh R 100 tilgjengelig i Frankrike, Italia, Nederland, Spania og Storbritannia, og startet i april. Andre europeiske land og land i Afrika og Midtøsten må kanskje vente til juni.

Både Ricoh og The Magic Touch viser Ricoh Ri 100 på hver sine stands på Fespa i Berlin, 15.-18. mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Horizon møter utfordringene innen den digitale transformasjonen

Omstrukturering i ledelsen hos Horizon skal gjøre ferdiggjøringsfirmaet i stand til å møte utfordringene ved den digitale forandringen innen trykkeribransjen. Økende krav til ytelsen av produkter, service og levering av individuelle kundeløsninger står i fokus for videreutviklingen av selskapet.

Publisert av: