Ricoh får drahjelp

PUBLISERT: 26 april 2018
OPPDATERT: 26 april
Ricohs Ri 100 – en print-on-demand løsning for mindre trykkerier og kopibutikker.

Ricoh starter samarbeid med The Magic Touch for å gjøre Ricohs Ri 100 tekstilprinter tilgjengelig i flere land.

Det tyske firmaet The Magic Touch er en global leverandør av transfer-print og har eksistert i over 25 år. De har overføringspapir, varmepresser, plottere, kuttere, materialer og forbruksvarer. Nå åpner de sitt globale nettverk for Ricoh for å hjelpe å presentere Ricoh Ri 100 tekstilprinteren på flere markeder. Ifølge Ricoh er den lille printeren med piezoelektrisk blekkstråleteknologi en print-on-demand-løsning for små trykkerier og copy shops for å printe enklere budskap eller reklame på t-skjorter. Partnerskapet innebærer at The Magic Touch vil gjøre Ricoh R 100 tilgjengelig i Frankrike, Italia, Nederland, Spania og Storbritannia, og startet i april. Andre europeiske land og land i Afrika og Midtøsten må kanskje vente til juni.

Både Ricoh og The Magic Touch viser Ricoh Ri 100 på hver sine stands på Fespa i Berlin, 15.-18. mai.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Neolt presenterer mer automatikk på XY-skjæring

Italienske Neolt er kjent for sine XY-skjæremaskiner for rullematerialer. På Fespa ble det vist en komplett serie av avrullere, printere og inline-skjæring.
Neolt-2-1024x683

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12