Sign&Print beklager feil i bladet

PUBLISERT: 27 april 2018
OPPDATERT: 21 mars
Sign&Print nr 223

I vårt trykte nummer av Sign&Print som foreligger i disse dager, har det skjedd en feil. I en enquete om den grafiske bransjen foran årets Sign, Print & Pack messe kom det til å stå feil firmanavn i forbindelse med intervjuet med Tom-Erik Harnes. Dette var en feil som snek seg inn under redigeringen av bladet, og som dessverre ikke ble oppdaget under korrekturlesingen. Det korrekte navnet på firmaet Harnes er administrerende direktør for, er Postrom Maskiner AS. Vi er lei oss og beklager denne feilen. Her er innslaget med Harnes fra Sign&Print nr 223:

Hva er den viktigste trenden i den grafiske bransjen akkurat nå?

– Stadig flere oppdager fordelene med inkjetteknikk fremfor tradisjonell laserteknikk med toner. Inkjet er en god teknikk for å holde kostnadene nede, ved å korte ned produksjonstidene.

Hva er det dere snakker mest med kundene deres om?
– Den nye GD-serien for Riso, en ny femfargers inkjetprinter med markant bedre utskriftskvalitet enn tidligere, og med en utskriftshastighet på 160 sider per minutt.

Har dere bestemt dere for hva dere kommer til å vise frem på messen? Og i så fall, hva da?
– Riso GD9630 og Riso FW5230, to inkjetmaskiner med en hastighet på 160 respektive 120 sider per minutt.

Tom-Erik Harnes, administrerende direktør for Postrom Maskiner AS

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324