Norgeslansering av Ricoh Pro C7200X

Erik Barø og Arne Jøssang med den nye produksjonspressen til Ricoh.

Ricoh har fått inn den nye produksjonspressen Ricoh Pro C7200X til sine lokaler i Nydalen, og inviterer interesserte til å komme og se en demonstrasjon av pressen.

–Den nye Pro C7200x serien har en imponerende pakke med funksjonaliteter, sa Erik Barø, Product Manager i Ricoh Norge, da maskinen ankom Nydalen tidlig i mai. –Forbedringene av kvalitet, produktivitet og brukervennlighet sørger for at man kan oppnå visuelt tiltalende resultater enkelt og problemfritt.

I tillegg til standardversjonen kommer den nye arkmatede digitalpressen i en versjon som er spesialtilpasset kreative bedrifter, med utvidet funksjonalitet som gir større bredde i hvilke trykksaker den kan levere.

Pro C7200X-serien har fem fargestasjoner og er designet og utviklet for å kunne produsere komplekse grafiske kunstverk, mens den firefargers Pro C7200-serien er utviklet for å hjelpe interntrykkerier med å redusere sine operasjonskostnader.

Forbedringer sammenlignet med den foregående Pro C7100X plattformen, inkluderer forbedret fargestabilitet, takket være automatisk kalibrering med inline sensorer.

Ny funksjonalitet for å trykke både hvitt og CMYK i en enkelt passering, gir nye muligheter for trykk på fargede medier. Pro C7200X serien har også usynlig rød toner som er egner seg godt for sikkerhetsapplikasjoner. Det brede tonerutvalget for den femte fargestasjonen inkluderer den nylig lanserte neon rosa toneren, i tillegg til hvit, blank og neon gul.

Økt produktivitet
Produktiviteten er økt sammenlignet med tidligere modeller. Maskinene trykker nå opp til 95 eller 85 sider per minutt, i tillegg til tosidig bannertrykk på 700 mm og ensidig opp til 1260 mm. Bildekvaliteten er på 2 400 x 4 800 dpi. Produktiviteten holder seg høy på tvers av et bredt utvalg medier, og den trykker i høyeste hastighet helt opp til 360 gram.

Alle modellene leverer strømlinjeformet produksjon med inline etterbehandler. Valgene for etterbehandling er mange og inkluderer Duplo, Bourg og Plockmatic. Et nytt og intuitivt 17 tommers operasjonspanel forbedrer brukeropplevelsen. Maskinen er tilgjengelig med Fiery-rip fra EFI, og GWNX og TotalFlow Print Server R62A fra Ricoh.

–Ricoh Norge har de siste 3-4 årene hatt sterkt fokus på de store produksjonsmiljøene, men vi ser nå frem til lansering av nye maskiner også i segmentet for lavere hastigheter, sier Erik Barø. –Disse maskinene har mange nye muligheter, blant annet automatisk tosidig opp til 70 cm i produksjonshastighet. De har også nye spennende opsjonsmuligheter med det ekstra 5.fargeverket med flere spesialfarger. Dette sammen med Ricohs nye programvareløsninger gir store muligheter for å skape trykksaker som får oppmerksomhet, avslutter Erik Barø.

Ricoh inviterer
–Jeg er trygg på at nytenkende produksjonsbedrifter som gjør denne investeringen vil få igjen for investeringen i form av lojale kunder, sier Kurt Bye, leder for avdelingen for produksjonstrykk i Ricoh Norge. –Alle som er interesserte i å se maskinen på nært hold er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi kjører demodager i mai med eksklusive demonstrasjoner av denne, og andre maskiner med stort kreativt potensiale.

Nettsted: www.ricoh.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *