Besøksopplevelser på Fespa

PUBLISERT: 18 mai 2018
OPPDATERT: 18 mai
Opplevelsene sto i kø under Fespa-messen i Berlin.

Fler enn 700 utstillere er på plass under årets Fespamesse som har pågått siden 15. mai i Berlin og som avsluttes i dag. Messen er det ledende evenementet når det gjelder trykking i storformat og dekker de nyeste innovasjonene innen utstyr, programvarer, blekk, media, silke- og digitalt storformattrykk, tekstiltrykk og skiltmakeri.

Ifølge Fespas organisatoree er det cirka 700 utstillerfirmaer å utforske på stands på årets messe. De besøkende får også tilgang til den nærliggende European Sign Expo – skiltutstillingen for ikke-trykte skilt som i sin seksårige historie er større enn noensinne. 117 utstillere viser her frem sine nyeste løsninger og verktøy for utendørs skilter. Det kan være plast, metall, neon, led, opplyste displayer, gravering og etsing for å nevne noen av variantene.

Flere nye besøksopplevelser fant sted under årets messe. I en seksjon legges det fokus på digitaltrykt bølgepapp som emballasjer og displayapplikasjoner. I denne delen var det 17 utstillere som viste hvordan man kan øke salget ved å ta inn digitaltrykket i emballasjeproduksjonen.

Debutant i år var Print Make Wear, et fabrikkmiljø som illustrerer for rask produksjon av merkeklær. Så var det selvsagt World Wrap Masters der vinnere av lokale konkurranser i bilfoliering satte seg til dyst mot hverandre. Messen var som vanlig fullspekket med foredrag og forelesninger om blant annet trender og markedsutsikter innen storformatbransjen og industrielt trykk; tekstil, signage, innredningsdekor og emballasjer.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1