Besøksopplevelser på Fespa

Opplevelsene sto i kø under Fespa-messen i Berlin.

Fler enn 700 utstillere er på plass under årets Fespamesse som har pågått siden 15. mai i Berlin og som avsluttes i dag. Messen er det ledende evenementet når det gjelder trykking i storformat og dekker de nyeste innovasjonene innen utstyr, programvarer, blekk, media, silke- og digitalt storformattrykk, tekstiltrykk og skiltmakeri.

Ifølge Fespas organisatoree er det cirka 700 utstillerfirmaer å utforske på stands på årets messe. De besøkende får også tilgang til den nærliggende European Sign Expo – skiltutstillingen for ikke-trykte skilt som i sin seksårige historie er større enn noensinne. 117 utstillere viser her frem sine nyeste løsninger og verktøy for utendørs skilter. Det kan være plast, metall, neon, led, opplyste displayer, gravering og etsing for å nevne noen av variantene.

Flere nye besøksopplevelser fant sted under årets messe. I en seksjon legges det fokus på digitaltrykt bølgepapp som emballasjer og displayapplikasjoner. I denne delen var det 17 utstillere som viste hvordan man kan øke salget ved å ta inn digitaltrykket i emballasjeproduksjonen.

Debutant i år var Print Make Wear, et fabrikkmiljø som illustrerer for rask produksjon av merkeklær. Så var det selvsagt World Wrap Masters der vinnere av lokale konkurranser i bilfoliering satte seg til dyst mot hverandre. Messen var som vanlig fullspekket med foredrag og forelesninger om blant annet trender og markedsutsikter innen storformatbransjen og industrielt trykk; tekstil, signage, innredningsdekor og emballasjer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: