NIZE equipment med unik tapetprinter

PUBLISERT: 28 mai 2018
OPPDATERT: 28 mai
Materialet blir digitalprintet og preget samtidig, hvilket gir noen helt unike resultater.

NIZE equipment har nettopp blitt nordisk forhandler av Dimense tapetprintere. Firmaet bak Dimense er den innovative produsenten av tapetmateriale fra Lithauen, Veika. Dimense har distributører i 8 hovedmarkeder i Europa og altså nå også i Norden.

Banebrytende teknologi
Med teknologien er Dimense pioner når det gjelder det å kunne printe unike mønstre og pregninger, samtidig med at materialet printes digitalt. Det er ingen begrensninger, når det kommer til printformater og mønstre. Pregningen og printmotivet kan ha sammenheng eller være fullstendig annerledes, og det er ingen krav om at mønstret skal gjentas. Det avhenger helt av designerens kreativitet.

– Vi er virkelig spente på å komme på det nordiske markedet med denne tapetprinteren, sier Lars Nikolajsen fra NIZE equipment. – Vi oppdaget den nærmest ved et tilfelle, og ble tiltrukket av den unike printmetode. Vårt nye agentur lever opp til de krav vi har om high-end utstyr backet opp av en profesjonell produsent, så vi gleder oss til å komme i gang, avslutter Nikolajsen.

DIMENSOR S printeren benytter Veikas eget lateksblekk og tapetmaterialer, hvilket sikrer at printeren arbeider stabilt, ettersom det er utviklet spesielt til denne type print.

På FESPA vant Dimense en EDP-pris i kategorien wallpaper solution. Den tekniske komitéen konstaterte: «Det er verdens første printer som effektivt printer digitalt og preger samtidig».

Les videre

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12