NIZE equipment med unik tapetprinter

Materialet blir digitalprintet og preget samtidig, hvilket gir noen helt unike resultater.

NIZE equipment har nettopp blitt nordisk forhandler av Dimense tapetprintere. Firmaet bak Dimense er den innovative produsenten av tapetmateriale fra Lithauen, Veika. Dimense har distributører i 8 hovedmarkeder i Europa og altså nå også i Norden.

Banebrytende teknologi
Med teknologien er Dimense pioner når det gjelder det å kunne printe unike mønstre og pregninger, samtidig med at materialet printes digitalt. Det er ingen begrensninger, når det kommer til printformater og mønstre. Pregningen og printmotivet kan ha sammenheng eller være fullstendig annerledes, og det er ingen krav om at mønstret skal gjentas. Det avhenger helt av designerens kreativitet.

– Vi er virkelig spente på å komme på det nordiske markedet med denne tapetprinteren, sier Lars Nikolajsen fra NIZE equipment. – Vi oppdaget den nærmest ved et tilfelle, og ble tiltrukket av den unike printmetode. Vårt nye agentur lever opp til de krav vi har om high-end utstyr backet opp av en profesjonell produsent, så vi gleder oss til å komme i gang, avslutter Nikolajsen.

DIMENSOR S printeren benytter Veikas eget lateksblekk og tapetmaterialer, hvilket sikrer at printeren arbeider stabilt, ettersom det er utviklet spesielt til denne type print.

På FESPA vant Dimense en EDP-pris i kategorien wallpaper solution. Den tekniske komitéen konstaterte: “Det er verdens første printer som effektivt printer digitalt og preger samtidig”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canons nye imagePRESS for mellommarkedet

Nå lanseres Canon imagePRESS C165, en fullblods fargeløsning i det som gjerne kalles Light Production-segmentet – som er mellom kontorbedriftene og de grafiske produksjonsbedriftene. Med 65 sider i minuttet, bannertrykk og fleksible ferdiggjøringsløsninger, er det teknologi som vil treffe både kjente og nye markeder for Canon.

Publisert av: