NIZE equipment med unik tapetprinter

Materialet blir digitalprintet og preget samtidig, hvilket gir noen helt unike resultater.

NIZE equipment har nettopp blitt nordisk forhandler av Dimense tapetprintere. Firmaet bak Dimense er den innovative produsenten av tapetmateriale fra Lithauen, Veika. Dimense har distributører i 8 hovedmarkeder i Europa og altså nå også i Norden.

Banebrytende teknologi
Med teknologien er Dimense pioner når det gjelder det å kunne printe unike mønstre og pregninger, samtidig med at materialet printes digitalt. Det er ingen begrensninger, når det kommer til printformater og mønstre. Pregningen og printmotivet kan ha sammenheng eller være fullstendig annerledes, og det er ingen krav om at mønstret skal gjentas. Det avhenger helt av designerens kreativitet.

– Vi er virkelig spente på å komme på det nordiske markedet med denne tapetprinteren, sier Lars Nikolajsen fra NIZE equipment. – Vi oppdaget den nærmest ved et tilfelle, og ble tiltrukket av den unike printmetode. Vårt nye agentur lever opp til de krav vi har om high-end utstyr backet opp av en profesjonell produsent, så vi gleder oss til å komme i gang, avslutter Nikolajsen.

DIMENSOR S printeren benytter Veikas eget lateksblekk og tapetmaterialer, hvilket sikrer at printeren arbeider stabilt, ettersom det er utviklet spesielt til denne type print.

På FESPA vant Dimense en EDP-pris i kategorien wallpaper solution. Den tekniske komitéen konstaterte: “Det er verdens første printer som effektivt printer digitalt og preger samtidig”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: