Besøksrekord på FESPA for Canon

PUBLISERT: 14 juni 2018
OPPDATERT: 14 juni
Anton Strand fra Canon på FESPA 2018

Canon hadde rekordmange besøkende på sin hittil største stand på FESPA 2018. Hele 11 000 eksisterende og potensielle kunder var innom for å se Canons utvalg av avanserte digitale løsninger for storformatproduksjon av alt fra skilt og grafikk til interiørdekor og emballasje.

Blant saker og ting man kunne se på Canons stand på FESPA var en helautomatisk utskrift-og-kutt-arbeidsflyt med en Océ Arizona-planskriver og beskjæringsbordet ProCut med robotteknologi konfigurert av Canon-partner Rolan Robotics. Besøkende fikk også se rull-til-rull-skriveren Océ Colorado 1640 med integrerte etterbehandlingsløsninger fra Fotoba.

På FESPA 2018 fikk Canon også mulighet til å vise Canon UVgel-teknologiens positive innvirkning på markedet med en rekke suksesshistorier hentet fra noen av de 300 aktive Océ Colorado 1640-brukerne i EMEA. Dette resulterte i en mengde nye bestillinger på denne rull-til-rull-skriveren fra besøkende som fikk se reelle kundeeksempler på teknologiens unike kombinasjon av høy produktivitet, utskriftskvalitet og fleksible mediemuligheter.

På messen var det et generelt fokus på utskriftsleverandørers diversifisering til nye applikasjonsområder, og Canons stand kunne by på tallrike eksempler fra kunder – blant annet produksjon av reklamegrafikk, utskrift og emballasje. Besøkende fikk også et innblikk i de lukrative mulighetene som finnes innen digital utskrift av interiørdekor.

Mark Lawn, Director for Graphic & Communications Group hos Canon Europa var godt fornøyd med årets utgave av storformatmessen.  – Basert på samtaler på FESPA er det tydelig at kundeetterspørselen etter storformatutskrift er stigende, noe som inspirerer utskriftsleverandører til å fokusere på strategier for å utvide produksjonskapasiteten og automatisere prosesser der det er mulig, hevder han. – Med vårt utvalg av planskrivere og rull-til-rull-skrivere kunne vi vise hvordan Canon samarbeider med andre spesialister for å levere nyskapende, komplette løsninger som møter disse kundenes behov.

Canons lansering av den nye Océ Touchstone-løsningen for utskrift i flere lag vakte stor interesse blant kunder med planskrivere som ønsker å utvide produkttilbudet med utskrift av tekstur og andre spesialeffekter for å utnytte mulighetene for lønnsom produksjon av interiørdekor, POS og eksklusiv emballasje.

– Mer enn en av to besøkende på 2018 Global Print Expo valgte å besøke Canons stand blant de over 700 utstillerne på messen. Vi tar det som et bevis på Canons sterke og voksende omdømme for bærekraftig innovasjon som gir nye muligheter for utskriftsleverandører i sektoren for spesialutskrift. Kundesamtalene understreket hvor stor vekt utskriftsleverandører legger på Canons langsiktige partnersamarbeid og forretningsstøtte – om de ønsker å maksimere produktiviteten eller utnytte nye produksjonsmuligheter for å skape vekst i bedriften. Med de mange interessante kundehistoriene som ble presentert på Canons stand, inspirerte vi besøkende og ga dem et godt bilde av hvordan Canon kan hjelpe dem med å utvide produkttilbudet og ta virksomheten til nye høyder, avslutter Lawn.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324