Besøksrekord på FESPA for Canon

Anton Strand fra Canon på FESPA 2018

Canon hadde rekordmange besøkende på sin hittil største stand på FESPA 2018. Hele 11 000 eksisterende og potensielle kunder var innom for å se Canons utvalg av avanserte digitale løsninger for storformatproduksjon av alt fra skilt og grafikk til interiørdekor og emballasje.

Blant saker og ting man kunne se på Canons stand på FESPA var en helautomatisk utskrift-og-kutt-arbeidsflyt med en Océ Arizona-planskriver og beskjæringsbordet ProCut med robotteknologi konfigurert av Canon-partner Rolan Robotics. Besøkende fikk også se rull-til-rull-skriveren Océ Colorado 1640 med integrerte etterbehandlingsløsninger fra Fotoba.

På FESPA 2018 fikk Canon også mulighet til å vise Canon UVgel-teknologiens positive innvirkning på markedet med en rekke suksesshistorier hentet fra noen av de 300 aktive Océ Colorado 1640-brukerne i EMEA. Dette resulterte i en mengde nye bestillinger på denne rull-til-rull-skriveren fra besøkende som fikk se reelle kundeeksempler på teknologiens unike kombinasjon av høy produktivitet, utskriftskvalitet og fleksible mediemuligheter.

På messen var det et generelt fokus på utskriftsleverandørers diversifisering til nye applikasjonsområder, og Canons stand kunne by på tallrike eksempler fra kunder – blant annet produksjon av reklamegrafikk, utskrift og emballasje. Besøkende fikk også et innblikk i de lukrative mulighetene som finnes innen digital utskrift av interiørdekor.

Mark Lawn, Director for Graphic & Communications Group hos Canon Europa var godt fornøyd med årets utgave av storformatmessen.  – Basert på samtaler på FESPA er det tydelig at kundeetterspørselen etter storformatutskrift er stigende, noe som inspirerer utskriftsleverandører til å fokusere på strategier for å utvide produksjonskapasiteten og automatisere prosesser der det er mulig, hevder han. – Med vårt utvalg av planskrivere og rull-til-rull-skrivere kunne vi vise hvordan Canon samarbeider med andre spesialister for å levere nyskapende, komplette løsninger som møter disse kundenes behov.

Canons lansering av den nye Océ Touchstone-løsningen for utskrift i flere lag vakte stor interesse blant kunder med planskrivere som ønsker å utvide produkttilbudet med utskrift av tekstur og andre spesialeffekter for å utnytte mulighetene for lønnsom produksjon av interiørdekor, POS og eksklusiv emballasje.

– Mer enn en av to besøkende på 2018 Global Print Expo valgte å besøke Canons stand blant de over 700 utstillerne på messen. Vi tar det som et bevis på Canons sterke og voksende omdømme for bærekraftig innovasjon som gir nye muligheter for utskriftsleverandører i sektoren for spesialutskrift. Kundesamtalene understreket hvor stor vekt utskriftsleverandører legger på Canons langsiktige partnersamarbeid og forretningsstøtte – om de ønsker å maksimere produktiviteten eller utnytte nye produksjonsmuligheter for å skape vekst i bedriften. Med de mange interessante kundehistoriene som ble presentert på Canons stand, inspirerte vi besøkende og ga dem et godt bilde av hvordan Canon kan hjelpe dem med å utvide produkttilbudet og ta virksomheten til nye høyder, avslutter Lawn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *