07 Media med nye investeringer i offset

PUBLISERT: 18 juni 2018
OPPDATERT: 18 juni
Ny trykkmaskin til 07 Media

07 Media kan nå fortelle at de etter omfattende og grundige vurderinger har inngått avtale med Grafisk Kompani om kjøp av en ny trykkmaskin. I desember skal det installeres en RMGT 920 UV LED i selskapets avdeling på Aurskog.

– Denne maskinen er en råtass når det kommer til å skape konkurransekraft, ikke bare fordi den produserer kostnadseffektivt, men også fordi den leverer en helt strålende kvalitet og gir rom for svært raske leveringer, sier konsernsjef Kjetil Amundsen i 07 Media.

RMGT-maskinen produserer med UV-farger og papiret kommer derfor tørt ut og kan gå direkte videre til ferdiggjøring. I tillegg gir UV-farger en meget høy kvalitet og reduserer risikoen for smitting. At maskinen er tilpasset A-formatene gjør at selskapets store portefølje innen tidsskrifter, magasiner og bøker kan produseres effektivt og raskt, men allikevel med svært høy kvalitet.

På Aurskog installeres det også snart automatisk platebukking i forbindelse med CTP-anleggene.

– Det er spesielt fint å kunne investere i utstyr som ikke bare øker effektiviteten, men som i tillegg gjør arbeidsdagen mindre belastende og monoton for våre trykkere, avslutter Amundsen.

Informasjon fra Grafisk Kompani: RMGT 920PF-8 LED UV er en omstillbar 8 farger A1 format maskin tilpasset primært for 16 sider produksjon i 64 x 90, men med en lavere platekost og papirkost er en en tradisjonell 70×100 maskin. Kombinert med LED UV som gir en 100% pulverfri produksjon, ingen innstilling av bremsehjul eller behov for spalte til bremsehjul, ingen subb eller smitt da produktet er helt tørt.

Les videre

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Nordvalls Etikett først i Norden med HP Indigo V12

Som det første trykkeriet i Skandinavia har Nordvalls Etikett investert i HP Indigos flaggskip, HP Indigo V12.
HP-12x

Konica Minolta øker fleksibiliteten i etterbehandlingen

Den nye hybride inlinestackeren – Multi-Purpose Stacker XL – støtter blant annet stacking av lange ark med løfting og transport av tungt papir.
MPS-XL-Plockmatic

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Siste nytt

Robotmessen R24 er en stor inspirasjonskilde

På robotmessen R24 i Odense, Danmark, kunne du få et bredt innblikk i roboters muligheter i moderne produksjon.
R24-01

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Konica Minoltas inline-system for kutting når milepæl

Konica Minolta når en milepæl med over 220 solgte enheter av Inline trimming Unit TU-510 i Europa.
inlue-km