07 Media med nye investeringer i offset

PUBLISERT: 18 juni 2018
OPPDATERT: 18 juni
Ny trykkmaskin til 07 Media

07 Media kan nå fortelle at de etter omfattende og grundige vurderinger har inngått avtale med Grafisk Kompani om kjøp av en ny trykkmaskin. I desember skal det installeres en RMGT 920 UV LED i selskapets avdeling på Aurskog.

– Denne maskinen er en råtass når det kommer til å skape konkurransekraft, ikke bare fordi den produserer kostnadseffektivt, men også fordi den leverer en helt strålende kvalitet og gir rom for svært raske leveringer, sier konsernsjef Kjetil Amundsen i 07 Media.

RMGT-maskinen produserer med UV-farger og papiret kommer derfor tørt ut og kan gå direkte videre til ferdiggjøring. I tillegg gir UV-farger en meget høy kvalitet og reduserer risikoen for smitting. At maskinen er tilpasset A-formatene gjør at selskapets store portefølje innen tidsskrifter, magasiner og bøker kan produseres effektivt og raskt, men allikevel med svært høy kvalitet.

På Aurskog installeres det også snart automatisk platebukking i forbindelse med CTP-anleggene.

– Det er spesielt fint å kunne investere i utstyr som ikke bare øker effektiviteten, men som i tillegg gjør arbeidsdagen mindre belastende og monoton for våre trykkere, avslutter Amundsen.

Informasjon fra Grafisk Kompani: RMGT 920PF-8 LED UV er en omstillbar 8 farger A1 format maskin tilpasset primært for 16 sider produksjon i 64 x 90, men med en lavere platekost og papirkost er en en tradisjonell 70×100 maskin. Kombinert med LED UV som gir en 100% pulverfri produksjon, ingen innstilling av bremsehjul eller behov for spalte til bremsehjul, ingen subb eller smitt da produktet er helt tørt.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12