07 Media med nye investeringer i offset

Ny trykkmaskin til 07 Media

07 Media kan nå fortelle at de etter omfattende og grundige vurderinger har inngått avtale med Grafisk Kompani om kjøp av en ny trykkmaskin. I desember skal det installeres en RMGT 920 UV LED i selskapets avdeling på Aurskog.

– Denne maskinen er en råtass når det kommer til å skape konkurransekraft, ikke bare fordi den produserer kostnadseffektivt, men også fordi den leverer en helt strålende kvalitet og gir rom for svært raske leveringer, sier konsernsjef Kjetil Amundsen i 07 Media.

RMGT-maskinen produserer med UV-farger og papiret kommer derfor tørt ut og kan gå direkte videre til ferdiggjøring. I tillegg gir UV-farger en meget høy kvalitet og reduserer risikoen for smitting. At maskinen er tilpasset A-formatene gjør at selskapets store portefølje innen tidsskrifter, magasiner og bøker kan produseres effektivt og raskt, men allikevel med svært høy kvalitet.

På Aurskog installeres det også snart automatisk platebukking i forbindelse med CTP-anleggene.

– Det er spesielt fint å kunne investere i utstyr som ikke bare øker effektiviteten, men som i tillegg gjør arbeidsdagen mindre belastende og monoton for våre trykkere, avslutter Amundsen.

Informasjon fra Grafisk Kompani: RMGT 920PF-8 LED UV er en omstillbar 8 farger A1 format maskin tilpasset primært for 16 sider produksjon i 64 x 90, men med en lavere platekost og papirkost er en en tradisjonell 70×100 maskin. Kombinert med LED UV som gir en 100% pulverfri produksjon, ingen innstilling av bremsehjul eller behov for spalte til bremsehjul, ingen subb eller smitt da produktet er helt tørt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *