07 Media med nye investeringer i offset

Ny trykkmaskin til 07 Media

07 Media kan nå fortelle at de etter omfattende og grundige vurderinger har inngått avtale med Grafisk Kompani om kjøp av en ny trykkmaskin. I desember skal det installeres en RMGT 920 UV LED i selskapets avdeling på Aurskog.

– Denne maskinen er en råtass når det kommer til å skape konkurransekraft, ikke bare fordi den produserer kostnadseffektivt, men også fordi den leverer en helt strålende kvalitet og gir rom for svært raske leveringer, sier konsernsjef Kjetil Amundsen i 07 Media.

RMGT-maskinen produserer med UV-farger og papiret kommer derfor tørt ut og kan gå direkte videre til ferdiggjøring. I tillegg gir UV-farger en meget høy kvalitet og reduserer risikoen for smitting. At maskinen er tilpasset A-formatene gjør at selskapets store portefølje innen tidsskrifter, magasiner og bøker kan produseres effektivt og raskt, men allikevel med svært høy kvalitet.

På Aurskog installeres det også snart automatisk platebukking i forbindelse med CTP-anleggene.

– Det er spesielt fint å kunne investere i utstyr som ikke bare øker effektiviteten, men som i tillegg gjør arbeidsdagen mindre belastende og monoton for våre trykkere, avslutter Amundsen.

Informasjon fra Grafisk Kompani: RMGT 920PF-8 LED UV er en omstillbar 8 farger A1 format maskin tilpasset primært for 16 sider produksjon i 64 x 90, men med en lavere platekost og papirkost er en en tradisjonell 70×100 maskin. Kombinert med LED UV som gir en 100% pulverfri produksjon, ingen innstilling av bremsehjul eller behov for spalte til bremsehjul, ingen subb eller smitt da produktet er helt tørt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Selger for 300 millioner i året – men har ingen egne direktekunder

I fjor endret det svenske firmaet Kuvertteamet navn til Addbrand, et navn som passer i alle nordiske land. Rett før jul kjøpte Addbrand også danske A-mail. I løpet av 2019 skal Lyche Konvolutt etter planen endre navn til Addbrand Norge og utvide varesortimentet. Vi tok en rundtur hos Addbrands hovedkvarter i Bankeryd for å se på hva de kan tilby. 

Publisert av: