Flisa trykkeri på turné

Illustrasjon: Flisa Trykkeri

Markedsføringen av det fremgangsrike – til tross for beliggenheten – Flisa Trykkeri vil ingen ende ta, nå legger de ut på veien for å gjøre reklame for seg selv.

I perioden 20-25 august stopper Flisabussen innom Ikea på Hamar, Lilletorvet på Lillehammer, CC på Gjøvik, Ullevål Stadion i Oslo og avsluttes på noen steder i Oslo og omegn. De serverer pølse med lompe til nysgjerrige besøkende, og dessuten har de utfordret alle ordførere på de forskjellige stedene i en potetskreller konkurranse og innen smål-tålk som kommunikasjon.
– Vi er ute i det formålet å skape kommunikasjon i hverdagen. Under dette vil vi ha et smål-tålk foredrag og aktiviteter under kommunikasjon som synlighet, skriver markedssjefen.

Nettsted: Flisatrykkeri.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: