Flisa trykkeri på turné

Illustrasjon: Flisa Trykkeri

Markedsføringen av det fremgangsrike – til tross for beliggenheten – Flisa Trykkeri vil ingen ende ta, nå legger de ut på veien for å gjøre reklame for seg selv.

I perioden 20-25 august stopper Flisabussen innom Ikea på Hamar, Lilletorvet på Lillehammer, CC på Gjøvik, Ullevål Stadion i Oslo og avsluttes på noen steder i Oslo og omegn. De serverer pølse med lompe til nysgjerrige besøkende, og dessuten har de utfordret alle ordførere på de forskjellige stedene i en potetskreller konkurranse og innen smål-tålk som kommunikasjon.
– Vi er ute i det formålet å skape kommunikasjon i hverdagen. Under dette vil vi ha et smål-tålk foredrag og aktiviteter under kommunikasjon som synlighet, skriver markedssjefen.

Nettsted: Flisatrykkeri.no/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Tre dager hos Horizon

Automatisering og lenkede systemer var den røde tråden under Horizons arrangement Finishing…

Pangstart på messen

Messen er i gang. Det dreier seg om Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass som pågår 19.-20. september. Messen avholdes på X Meeting Point like utenfor Oslo og er denne gangen dobbelt så stor som forrige messe. Bransjemessen samler kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder. Se bilder vi tok i går!

Publisert av: 

Enda en storformatserie fra Canon til kontorbruk

I forrige uke fortalte vi om den nye Océ ColorWave 3000-serien, som var myntet på arkitektsektoren, ingeniørsektoren og industrisektoren, i tillegg til bygg- og anleggsvirksomhet. Denne uken er det en ny ImagePROGRAF TM serie for storformatutskrift i høy kvalitet beregnet på blant annet bedrifter, butikker og utdanningsinstitusjoner som lanseres.

Publisert av: