Trådløst storformat fra Epson

PUBLISERT: 15 august 2018
OPPDATERT: 15 august

Epson lanserer trådløse storformatprintere i T-serien: SureColor T3100 og T5100. Med disse får du hastighet, presisjon og pålitelighet i et elegant og kompakt design, utviklet for ingeniør- og arkitektmiljøer, hevdes det fra fabrikanten.

Epson har annonsert to nye, brukervennlige, høyhastighets storformatprintere: SureColor T3100 24-tommers bordprinter og SureColor T5100 36-tommers frittstående printer. Dette markerer Epsons utvidelse av produktutvalget i T-serien til små og mellomstore CAD-skrivere. De trådløse skriverne har en ny, ren og kompakt design og samme pålitelige utskriftsytelse som er standard i Epsons tekniske løsninger.

Bruksområdene som fremheves i pressemeldingen er plantegninger, strektegninger, skilt og plakater, og SureColor T3100 og SureColor T5100 er utviklet for felt som inkluderer arkitektur, ingeniørfag, CAD, GIS, utdanning og forretningsliv, både hjemme og på små kontorer. Funksjonen for automatisk veksling gjør det mulig for skriveren å bytte mellom rullpapir i stort format og A4/A3-papirstørrelser, uten at brukerne må berøre printeren. Dette er ideelt for små bedrifter som trenger en flerbruksmaskin i et begrenset arbeidsområde.

Bordmodellen T3100 med printbredde 24 tommer

– SureColor T3100 og T5100 er utformet spesifikt for innovatører – ingeniører, designere og arkitekter – som ser etter en kompakt printer som passer inn på arbeidsplassen, sier Marco van Niekerk, senior produktsjef innen profesjonelle printere i Epson Europe. – De nye printerne er basert på Epsons nyeste teknologi for å levere førsteklasses utskriftsytelse, og de lar brukerne produsere nøyaktige og livlige utskrifter trådløst fra nettbrett og smarttelefoner fra nesten hvor som helst, avslutter han.

De nye printerne benytter seg av Epsons PrecisionCore MicroTFP-skrivehodeteknologi og dysebekreftingsteknologi for automatisk å oppdage og justere dysetilstanden. Dette gir høy printhastighet som produserer nøyaktige utskrifter i A0/E-størrelse på 31 sekunder, med nøyaktige detaljer og kommersiell pålitelighet. Med integrert trådløs og Wi-Fi Direct-tilkobling kan arkitekter og designere sømløst printe ut fra nettbrett og smarttelefoner, eller bruke den nye 4,3-tommers LCD-berøringsskjermen i farger med enkel og intuitiv menykontroll og navigasjon. Neste generasjons UltraChrome XD2-pigmentblekk med høy kapasitet gir slitesterke arkiveringsutskrifter med flotte farger og skarpe linjer på så godt som alle papirtyper, ifølge leverandøren.

Les videre

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12