Trådløst storformat fra Epson

Epson lanserer trådløse storformatprintere i T-serien: SureColor T3100 og T5100. Med disse får du hastighet, presisjon og pålitelighet i et elegant og kompakt design, utviklet for ingeniør- og arkitektmiljøer, hevdes det fra fabrikanten.

Epson har annonsert to nye, brukervennlige, høyhastighets storformatprintere: SureColor T3100 24-tommers bordprinter og SureColor T5100 36-tommers frittstående printer. Dette markerer Epsons utvidelse av produktutvalget i T-serien til små og mellomstore CAD-skrivere. De trådløse skriverne har en ny, ren og kompakt design og samme pålitelige utskriftsytelse som er standard i Epsons tekniske løsninger.

Bruksområdene som fremheves i pressemeldingen er plantegninger, strektegninger, skilt og plakater, og SureColor T3100 og SureColor T5100 er utviklet for felt som inkluderer arkitektur, ingeniørfag, CAD, GIS, utdanning og forretningsliv, både hjemme og på små kontorer. Funksjonen for automatisk veksling gjør det mulig for skriveren å bytte mellom rullpapir i stort format og A4/A3-papirstørrelser, uten at brukerne må berøre printeren. Dette er ideelt for små bedrifter som trenger en flerbruksmaskin i et begrenset arbeidsområde.

Bordmodellen T3100 med printbredde 24 tommer

– SureColor T3100 og T5100 er utformet spesifikt for innovatører – ingeniører, designere og arkitekter – som ser etter en kompakt printer som passer inn på arbeidsplassen, sier Marco van Niekerk, senior produktsjef innen profesjonelle printere i Epson Europe. – De nye printerne er basert på Epsons nyeste teknologi for å levere førsteklasses utskriftsytelse, og de lar brukerne produsere nøyaktige og livlige utskrifter trådløst fra nettbrett og smarttelefoner fra nesten hvor som helst, avslutter han.

De nye printerne benytter seg av Epsons PrecisionCore MicroTFP-skrivehodeteknologi og dysebekreftingsteknologi for automatisk å oppdage og justere dysetilstanden. Dette gir høy printhastighet som produserer nøyaktige utskrifter i A0/E-størrelse på 31 sekunder, med nøyaktige detaljer og kommersiell pålitelighet. Med integrert trådløs og Wi-Fi Direct-tilkobling kan arkitekter og designere sømløst printe ut fra nettbrett og smarttelefoner, eller bruke den nye 4,3-tommers LCD-berøringsskjermen i farger med enkel og intuitiv menykontroll og navigasjon. Neste generasjons UltraChrome XD2-pigmentblekk med høy kapasitet gir slitesterke arkiveringsutskrifter med flotte farger og skarpe linjer på så godt som alle papirtyper, ifølge leverandøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *