PIA: Primefire får en betydelig innvirkning på bransjen

Heidelbergs Primefire 106

Printing Industries of America (PIA), verdens største grafiske bransjeforening, har tildelt den industrielle inkjetprinteren Primefire 106 fra Heidelberg den prestisjefylte InterTech Technology Award for 2018. Heidelberg er dermed den produsent i bransjen med flest InterTech Technology Awards med ikke mindre enn 39 av slaget.

– Med InterTech Technology Awards anerkjenner vi de virkelig innovative teknologiene som  forventes å få en betydelig innvirkning på vår bransje, sier Jim Workman, visepresident for PIAs Senter for Teknologi og Forskning. – Mindre enn halvparten av ​​de nominerte i årets prisutdeling oppnådde en pris, men Primefire 106 oppfylte klart betingelsene.

Primefire 106 er den første kommersielt tilgjengelige industrielle inkjetprinteren i formatet 70 x 100 cm. Den er designet for å gi emballasjeprodusentene muligheten for å tilføre ekstra verdi til hver eneste produserte emballasje, samt å oppnå kortere time-to-market med deres produkter. Med 7-fargers print og en enestående fargeregistrering kan det både printes variable data og tilføyes unike sikkerhetsfunksjoner til bekjempelse av forfalskninger ved å gjøre hver boks unik og sporbar.

Primefire tilbyr en oppløsning på 1.200 x 1.200 dpi med produksjonshastigheter på opp til 2.500 ark i timen og er designet for å kunne prestere opp til 1,5 millioner ark per måned. Som en moduloppbygd plattform gir det digitale trykksystemet mulighet for ytterligere hastighetsøkninger og funksjonsoppdateringer uten å måtte skifte ut trykkpressen.

– Primefire er starten på en ny æra når det gjelder digital trykkteknologi, sier Dan Maurer, Visepresident for Digital Product Management for Heidelberg Nord-Amerika. – Vi er meget stolte av å bli anerkjent av Printing Industries of America for den prestisjefylte InterTec Technology Award i år. Dette er en spennende tid for industrien, og vi er ivrige etter å se hvordan denne nye teknologien vil påvirke bransjen og kundene våre i de kommende år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *