PIA: Primefire får en betydelig innvirkning på bransjen

PUBLISERT: 23 august 2018
OPPDATERT: 23 august
Heidelbergs Primefire 106

Printing Industries of America (PIA), verdens største grafiske bransjeforening, har tildelt den industrielle inkjetprinteren Primefire 106 fra Heidelberg den prestisjefylte InterTech Technology Award for 2018. Heidelberg er dermed den produsent i bransjen med flest InterTech Technology Awards med ikke mindre enn 39 av slaget.

– Med InterTech Technology Awards anerkjenner vi de virkelig innovative teknologiene som  forventes å få en betydelig innvirkning på vår bransje, sier Jim Workman, visepresident for PIAs Senter for Teknologi og Forskning. – Mindre enn halvparten av ​​de nominerte i årets prisutdeling oppnådde en pris, men Primefire 106 oppfylte klart betingelsene.

Primefire 106 er den første kommersielt tilgjengelige industrielle inkjetprinteren i formatet 70 x 100 cm. Den er designet for å gi emballasjeprodusentene muligheten for å tilføre ekstra verdi til hver eneste produserte emballasje, samt å oppnå kortere time-to-market med deres produkter. Med 7-fargers print og en enestående fargeregistrering kan det både printes variable data og tilføyes unike sikkerhetsfunksjoner til bekjempelse av forfalskninger ved å gjøre hver boks unik og sporbar.

Primefire tilbyr en oppløsning på 1.200 x 1.200 dpi med produksjonshastigheter på opp til 2.500 ark i timen og er designet for å kunne prestere opp til 1,5 millioner ark per måned. Som en moduloppbygd plattform gir det digitale trykksystemet mulighet for ytterligere hastighetsøkninger og funksjonsoppdateringer uten å måtte skifte ut trykkpressen.

– Primefire er starten på en ny æra når det gjelder digital trykkteknologi, sier Dan Maurer, Visepresident for Digital Product Management for Heidelberg Nord-Amerika. – Vi er meget stolte av å bli anerkjent av Printing Industries of America for den prestisjefylte InterTec Technology Award i år. Dette er en spennende tid for industrien, og vi er ivrige etter å se hvordan denne nye teknologien vil påvirke bransjen og kundene våre i de kommende år.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik