Plockmatic kjøper engelske Watkiss

Watkiss og Plockmatic = sant

Plockmatic lager utstyr for ferdiggjøring av trykksaker. De fortsetter nå sitt moderne vikingtokt gjennom England. Først kjøpte de opp Morgana, som nå er integrert og har gitt foretaket en betydelig bredere produktportefølje. Nå har de også kjøpt opp Watkiss.

Med oppkjøpet av Watkiss får man produkter som både har kapasitet for høyere hastigheter og tilbyr bøker i liggende A4 – noe som har vært svært etterlengtet. Antallet ansatte i Plockmatics konsern økes med dette oppkjøpet fra 260 til drøyt 300 personer.

– Vi ser en fantastisk forretningsmulighet i dette, sier konsernsjef Jan Marstorp, som sammen med sin eier og styreleder Salvatore Grimaldi er i England for å ferdiggjøre handelen og starte opp arbeidet med integreringen.

– Watkiss er veldig dyktige til å utvikle sine produkter, men de er ikke like sterke på markedssiden. Med vår styrke innen salg- og markedsføring ser vi helt nye muligheter for Watkiss å nå ut på. Og det er i den enden vi tenker å starte. Lengre frem skal vi også se over vårt supply management og se hvordan vi kan forbedre produkter og produksjon i et nærmere samarbeid mellom Plockmatic, Watkiss og Morgana.

– Watkiss har mange aktive patenter som gjelder langt inn i fremtiden. Blant annet får vi nå tilgang til patentet på firkantrygg, der jo Plockmatic og Watkiss er alene på markedet. Watkiss leverer også moduler til belgiske c.p. Bourg.

Plockmatic ser store muligheter for seg, i takt med at inkjet stadig mer trenger gjennom. Det blir raskere maskiner som skal ta hånd om stadig flere volumer som tradisjonelt har vært trykket i offset. Kravene til inline etterbehandling kommer til å øke. I dag har Plockmatic en sterk dialog med samtlige maskinleverandører. Med den utvidete produktporteføljen regner de med å stå enda bedre rustet for å kunne tilgodese sine kunders fremtidige behov.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ricoh og Watkiss byr på ny inline etterbehandler

Engelske Watkiss har lagd en online sadelstifter med trekantkutting til Ricohs flaggskip ProC 9210. I tre år har Watkiss arbeidet med utviklingen av denne maskinen, som er lagd for å holde til minst to generasjoner laserprintere. Så når printeren skal skiftes ut om fire-fem år kan man kople den nye printeren til Watkiss sadelstifteren. Ricoh […]

Publisert av: 

Canon lanserer ny utgave av tredje generasjon imageRUNNER ADVANCE-plattformen

Canon presenterer i dag en ny utgave av sin imageRUNNER ADVANCE-plattform, denne skal ha oppgradert sikkerhet og brukervennlighet. Tredje utgave av tredjegenerasjonen består av hele 26 produkter fordelt på syv serier, og gir full standardisering og et intuitivt grensesnitt på tvers av alle enheter. Den nye utgaven bygger videre på tidligere versjoner og gir partnerne enkel installasjon, sentralisert administrasjon og sikkerhet fra første sekund, hevder Canon i et presseskriv.

Publisert av: 

Integrert ferdiggjøring og automatisering i fokus i Luzern

Fallende opplag og tendensen til stadig mer individualisering stiller nye krav til trykke- og etterbehandlingsprosessene. Det er i dag kun mulig å oppnå en lønnsom produksjon av helt små opplag ved hjelp af høyt integrerte og automatiserte workflows, som overflødiggjør manuell håndtering.

Publisert av: 

Rekordresultat for Signcom

Foran 2019-utgaven av Sign & Print Scandinavia var forventningene høye. De besøkende ble møtt av et sterkt Signcom med ny glød og energi, stemningen var på topp og ble ytterligere forsterket av muligheten til å vinne en helt ny Mimaki UV LED Print & Cut UCJV300-75! Allerede dag to ante man at de var på vei mot et rekordsalg og dag tre var det et faktum.

Publisert av: 

Flere detaljer om Canons nye Océ Arizona 1300-serie

På Sign&Print Scandinavia lanserte Canon en ny Océ Arizona 1300-serie med planskrivere til produksjon av mellomstore volumer med skilt og displaygrafikk. Med den nye serien kan kundene øke produksjonseffektiviteten og imøtekomme markedsetterspørselen etter større applikasjonsvariasjon, hevdes det fra Canon i et presseskriv.

Publisert av: