Pangstart på messen


Her er det et knippe bilder fra Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass som gikk av stabelen 19.-20. september. Messen ble avholdt på X Meeting Point like utenfor Oslo og var denne gangen dobbelt så stor som forrige messe. Bransjemessen samlet kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder.

Blant utstillerne ble det vist frem det siste utstyret innen digitaltrykk, emballasjetrykk, etikettløsninger, tekstiltrykk, storformat, skilter, digital signage, 3d-print og ferdiggjøring. Et ekstra fokus lå i år på tekstil og emballasjer. Bransjens interessenter kom for å se tekniske og kreative løsninger, og ikke minst forretningsmuligheter.

En kommentar til “Pangstart på messen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: