Pangstart på messen


Her er det et knippe bilder fra Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass som gikk av stabelen 19.-20. september. Messen ble avholdt på X Meeting Point like utenfor Oslo og var denne gangen dobbelt så stor som forrige messe. Bransjemessen samlet kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder.

Blant utstillerne ble det vist frem det siste utstyret innen digitaltrykk, emballasjetrykk, etikettløsninger, tekstiltrykk, storformat, skilter, digital signage, 3d-print og ferdiggjøring. Et ekstra fokus lå i år på tekstil og emballasjer. Bransjens interessenter kom for å se tekniske og kreative løsninger, og ikke minst forretningsmuligheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Roland DG melder seg på markedet for DTG-print

Roland DG Corporation lanserer VersaSTUDIO BT-12, som er deres første DTG-printer (direct-to-garment, direkte-på-tøyet) til print direkte på bomullsbaserte produkter. Printeren er kompakt og dermed plasseringsvennlig, og ferdiggjøringsenheten kan stables med printeren. Produsenten ser for seg en rekke kundegrupper for den nye maskinen.

Publisert av: