Pangstart på messen


Her er det et knippe bilder fra Sign, Print & Pack-messen – bransjens største møteplass som gikk av stabelen 19.-20. september. Messen ble avholdt på X Meeting Point like utenfor Oslo og var denne gangen dobbelt så stor som forrige messe. Bransjemessen samlet kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder.

Blant utstillerne ble det vist frem det siste utstyret innen digitaltrykk, emballasjetrykk, etikettløsninger, tekstiltrykk, storformat, skilter, digital signage, 3d-print og ferdiggjøring. Et ekstra fokus lå i år på tekstil og emballasjer. Bransjens interessenter kom for å se tekniske og kreative løsninger, og ikke minst forretningsmuligheter.

En kommentar til “Pangstart på messen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digitalprint i små formater mangler standardisering

I en nylig undersøkelse utført av Ghent Workgroup ble digitalprint identifisert som et nøkkelområde som mangler gode retningslinjer for bruken av PDF. Digitalprint svarer til tradisjonelt kommersielt trykk, men de benytter metoder og utstyr som er forskjellig nok til å kreve deres egne spesifikke retningslinjer.

Publisert av: