Displaysystemet som rigges uten verktøy

PUBLISERT: 27 september 2018
OPPDATERT: 27 september
Bitmaps administrerende direktør Dag Myrestrand viser displaysystemet Airframe.

Bitmap viste frem sitt displaysystem med aluminiumprofiler og kopling på Sign, Print & Pack-messen.

Bitmap var en av mange utstillere på Sign, Print & Pack-messen. Selskapet har sitt hovedkvarter i Stavanger og har hatt agenturet for displaysystemet Airframe i ti år. Produktet er i utgangspunktet en engelsk oppfinnelse som består av aluminiumprofiler som monteres sammen med en firkantet kopling i hardplast.

– Det er bare disse to komponentene du trenger for å bygge hele rammeverket. Så man bygger hele stativet uten å benytte et eneste verktøy. Og alle panelene festes enkelt på rammeverket med en magnet, sier Bitmaps administrerende Dag Myrestrand og forteller at man på kjøpet av displaysystemet får med livstidsgaranti.

– Det er så god kvalitet at produktet har fått Queen´s Award i England to ganger.

Airframe består av aluminiumprofiler og koplinger.

På Bitmaps stand var panelene lagd av aluminumkompositt, men det er heller ingen problemer med å benytte seg av andre materialplater.

– Vi har solgt og leverert mellom 200 og 300 displaysystemer til messe- og butikkløsninger og annet på det norske markedet, sier han og legger til at de har mange kunder som anvender seg av displayløsningen når de reiser utenlands for å vise seg frem på ulike arrangementer og messer. Hvis kunden ønsker det, kan Bitmap også selv tilby seg å montere og rigge opp messestandene.

– Det har en høy bruksverdi og man kan bruke det i årtier. Det er ikke sånn at man kaster systemet når man har brukt det.

Bitmap leverer dels rammeverket, dels har de en egen produksjonslinje for å produsere panelene. De benytter et skjære- og fresebord fra Zünd og Canons flatbedprinter Océ Arizona for å kunne trykke rett på platene i aluminiumkompositt. Dag Myrestrand sier at dersom kunden ønsker det, så kan de gjøre hele kjeden – alt fra selve designet til å ta hånd om å rigge opp messestanden for så å nedmontere den ved messeslutt.

– Men til mange kunder leverer vi systemet og så reiser de selv rundt og bygger opp og tar ned systemet. For det er såpass enkelt å bygge selv, sier han og fortsetter:

– Det er så solid at du kan bruke det veldig lenge. Om du skulle greie å ødelegge en del så får du en ny gratis. Det er såpass god kvalitet at vi kan stå for det. På våre ti år er det ingen som har greid å ødelegge det.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1