Enorm interesse for nye forretningsområder

PUBLISERT: 27 september 2018
OPPDATERT: 27 september
Stemningen i Canon-teamet var på topp under hele Sign, Print & Pack.

Canon melder om stor suksess med å vise nye forretningsområder under Sign, Print & Pack. – Mange i bransjen ser etter nye områder som kan skape vekst i volumer og lønnsomhet. Her på messen fikk vi vist både de tekniske løsningene og hvilke muligheter de gir. Det falt i smak hos alle deler av bransjen, bekrefter en fornøyd salgssjef Erik Soelberg hos Canon.

Unike storformatløsninger
Canon viste storformatløsninger som Océ Arizona og Canon Colorado, med skjærebord og annet aktuelt utstyr, i tillegg til imagePRESS og andre produksjonsløsninger. Med messens desidert største standområde tilgjengelig, hadde Canon innredet et stort område med trykte tapeter og andre dekorprodukter, i tillegg til at de viste trykkprøver fra ulike maskiner på et stort utvalg av materialer.

Canon hadde stor suksess med å vise frem nye forretningsmuligheter som kan oppnås med ny teknologi.

– Det er jo nesten ingen grenser for hva man kan trykke på. Med unike produksjonsløsninger kan våre kunder trykke på de fleste materialer og dermed få innpass i nye forretningsområder med høyere lønnsomhet enn de mer tradisjonelle områdene. Det er mye av årsaken til at Canon har hatt et svært godt salgsår allerede. Etter en store interessen på messen er vi forberedt på at det blir en travel høst og vinter med mange installasjoner, sier Erik Soelberg.

Mange ser etter nye vekstmuligheter. Her er det Canons Lars Andresen som viser frem nye muligheter.

Les videre

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12