Full fart på Signcoms stand på Sign, Print & Pack i Oslo!

PUBLISERT: 1 oktober 2018
OPPDATERT: 1 oktober
Signcom var meget godt fornøyd med Sign, Print & Pack-messen 2018. Det samme var de besøkende samt de andre utstillerne, ifølge våre evalueringsskjemaer.

Vi har fått tilsendt en pressemeddelelse fra Signcom med en oppsummering av deres opplevelser på Sign, Print & Pack-messen.

Stor interesse for både nye materialer og Mimakis UV-printere. Flere nye avtaler ble inngått allerede første dagen.

19. – 20. september var det igjen klart for Sign, Print & Pack, messen som arrangeres i Oslo annet hvert år. Som tidligere år var Signcom en av de største utstillerne og hadde i år både økt og utviklet sortimentet.

Stort vareutvalg
Via veggdekor, roll ups og prøver viste vi ulike typer av media for ulike gjøremål. Blant favorittene var Bolero, et høykvalitativt medie med blackback og utrolig fine egenskaper. På maskinsiden var det UV-printerne som dominerte. Spesielt Mimaki UCJV300, rull-til-rull print & cut med UV LED-teknikk, fikk de besøkende til å stoppe opp.

Flere nye avtaler klare allerede første dagen
«Med hovedvekt på dag en har vi hatt et riktig bra trykk på standen begge dagene” sier Anders Magnusson, Signcom Norge. ”Vi har så utrolig mange trivelige kunder som gjør denne messen til et sant høydepunkt. For at det ikke skal bli for lenge til neste gang, passer vi gjerne på å invitere med våre norske venner også til Sign & Print i Stockholm i februar.”

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Gnistrende presisjon med iEchos nye laserstans

IEcho hadde med seg en rekke skjæremaskiner til Fespa. Den som kanskje fanget de besøkendes interesse mest var laserskjæremaskinen LCT350, som i gnistrende fei skar ut etiketter.
laserstans2

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1