Raceravtale for Hexis

Hexis gir gass i racerverden med vinyler og skjærefolier. Foretaket har tegnet avtale med Renault Sports Formel 1-stall.

Hexis Group blir samarbeidspartner med Renault Sport. Avtalen innebærer at Hexis kommer til å bistå Renault Sport og deres Formel 1-team med det visuelle på racerbaner rundt om i verden. Hexis fargesterke skjærevinyler og digitalt printbare folieserier skal få det franske bilmerket til å synes med bilfoliering, skilting og annen visuell kommunikasjon på 16 racerbaner på fem kontinenter. Til sin hjelp har Hexis sitt nettverk med forhandlere og montører.

Avtalen dekker også inn brandingen av racerteamets store kortesje med lastebiler når de reiser rundt til racerbanene. Hexis kommer dessuten til å utvikle en del produkter til teamet, tilpasset de høye kravene som stilles i Forme 1-miljøet.

Hexis kommer også til å stå for skiltingen av Renault Sports hovedkontor som har sitt sete i britiske Enstone. På bildet sees Hexis skilting på Renaults anlegg i kommunen Viry-Châtillon i nord-Frankrike.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: