Horizon kommer til Scanpack 2018

PUBLISERT: 15 oktober 2018
OPPDATERT: 15 oktober
Doble magnetiske sylindre gir RD-4055DM den korteste innstillingstiden og best kvalitet på bretten.

For første gang kommer tyske Horizon til å være til stede med egen stand på emballasjemessen Scanpack i Göteborg. Messen går av stabelen 23-26. oktober, og Horizon har stand nr A03:12.

Ferdiggjøringsfirmaet tar hovedsakelig med seg to produkter for små og mellomstore opplag til Scanpack i Göteborg 23-26. oktober:

Den roterende stansemaskinen RD-4055DM ble utviklet for bearbeiding av små og mellomstore opplag – både fra offset- og digitaltrykk – og utmerker seg spesielt gjennom enkel betjening og meget korte omstillingstider. Materialet som skal stanses transporteres med registernøyaktighet inn i stanseverket, og takket være den enestående elektroniske arkstyringen kan stanseverket effektivt produsere flere eksemplarer av det trykte produktet. Maskinen er en løsning for stansing, perforering, rilling med mer, og egner seg for produkter som personalisert emballasje, presentasjonsfoldere, spillkort, visittkort, etiketter, klistremerker, flygeblad i spesiell utforming med mer.

Ideell for å brette små papirer, f.eks. pakningsvedlegg til medisiner.

Den andre maskinen Horizon vil fremheve på Scanpack-messen er  falsen AF-406F, som er ideell for de minste pakningsvedleggene i medisinemballasjene.  Med den integrerte Score Navigator til AF-406F kan rilleverktøyene nå posisjoneres automatisk. Omstillingstidene reduseres dermed til et minimum, spesielt ved komplekse falsinger.

– Vi ser frem til å presentere våre ideer og teknologier for emballasjeproduksjon i aksjon og å diskutere dem med messebesøkende, sier Paul Jakobson, som er nordisk salgssjef for Horizon GmbH.

Les mer om emballasjemessen Scanpack her.

Les videre

Trendrapport: Optimisme til tross for økonomisk motvind

Drupa slipper sin niende "Global Trends Report" i november. De foreløpige resultatene viser at både trykkerier og leverandører tror på et godt 2024, selv om det er krisetider.
Sabine-Geldermann_Drupa

Scanpack feirer 60 år med alt og mer til

Neste år er Scanpack-år, men det er ikke hvilket som helst Scanpack-år. Messen fyller 60 år.
Monika-Olund-och-Anna-Lena-Friberg-Scanpackx

Plockmatic ansetter ny Vice President for Group marketing

Plockmatic Group utnevner John Elliot som visepresident for konsernmarkedsføring.
– Jeg ser frem til å bidra til selskapets globale ekspansjon.
John-Elliott-web-1024x683

Fargerikt samarbeid mellom Lessebo Paper og Addbrand

Et nytt fargerikt Småland-samarbeid har sett dagens lys siden Lessebo papir signerte en grossistavtale med den grafiske forhandleren Addbrand. En bredere produktportefølje og sterkere distribusjonskanaler skal være resultatet av at selskapene nå sammen blar om til en ny side.
Addbrand-Lessebo-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo