Horizon kommer til Scanpack 2018

PUBLISERT: 15 oktober 2018
OPPDATERT: 15 oktober
Doble magnetiske sylindre gir RD-4055DM den korteste innstillingstiden og best kvalitet på bretten.

For første gang kommer tyske Horizon til å være til stede med egen stand på emballasjemessen Scanpack i Göteborg. Messen går av stabelen 23-26. oktober, og Horizon har stand nr A03:12.

Ferdiggjøringsfirmaet tar hovedsakelig med seg to produkter for små og mellomstore opplag til Scanpack i Göteborg 23-26. oktober:

Den roterende stansemaskinen RD-4055DM ble utviklet for bearbeiding av små og mellomstore opplag – både fra offset- og digitaltrykk – og utmerker seg spesielt gjennom enkel betjening og meget korte omstillingstider. Materialet som skal stanses transporteres med registernøyaktighet inn i stanseverket, og takket være den enestående elektroniske arkstyringen kan stanseverket effektivt produsere flere eksemplarer av det trykte produktet. Maskinen er en løsning for stansing, perforering, rilling med mer, og egner seg for produkter som personalisert emballasje, presentasjonsfoldere, spillkort, visittkort, etiketter, klistremerker, flygeblad i spesiell utforming med mer.

Ideell for å brette små papirer, f.eks. pakningsvedlegg til medisiner.

Den andre maskinen Horizon vil fremheve på Scanpack-messen er  falsen AF-406F, som er ideell for de minste pakningsvedleggene i medisinemballasjene.  Med den integrerte Score Navigator til AF-406F kan rilleverktøyene nå posisjoneres automatisk. Omstillingstidene reduseres dermed til et minimum, spesielt ved komplekse falsinger.

– Vi ser frem til å presentere våre ideer og teknologier for emballasjeproduksjon i aksjon og å diskutere dem med messebesøkende, sier Paul Jakobson, som er nordisk salgssjef for Horizon GmbH.

Les mer om emballasjemessen Scanpack her.

Les videre

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Sceneprogrammet for Scanpack 2024 er her!

Sceneprogrammet for Scanpack, Skandinavias største emballasjemesse, som finner sted på Svenska Mässan i Gøteborg 22. – 25. oktober, slippes nå. I tillegg til utstillingen med 400 utstillere vil de besøkende få tilbud om et omfattende sceneprogram med nærmere 100 programpunkter.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324