Horizon kommer til Scanpack 2018

Doble magnetiske sylindre gir RD-4055DM den korteste innstillingstiden og best kvalitet på bretten.

For første gang kommer tyske Horizon til å være til stede med egen stand på emballasjemessen Scanpack i Göteborg. Messen går av stabelen 23-26. oktober, og Horizon har stand nr A03:12.

Ferdiggjøringsfirmaet tar hovedsakelig med seg to produkter for små og mellomstore opplag til Scanpack i Göteborg 23-26. oktober:

Den roterende stansemaskinen RD-4055DM ble utviklet for bearbeiding av små og mellomstore opplag – både fra offset- og digitaltrykk – og utmerker seg spesielt gjennom enkel betjening og meget korte omstillingstider. Materialet som skal stanses transporteres med registernøyaktighet inn i stanseverket, og takket være den enestående elektroniske arkstyringen kan stanseverket effektivt produsere flere eksemplarer av det trykte produktet. Maskinen er en løsning for stansing, perforering, rilling med mer, og egner seg for produkter som personalisert emballasje, presentasjonsfoldere, spillkort, visittkort, etiketter, klistremerker, flygeblad i spesiell utforming med mer.

Ideell for å brette små papirer, f.eks. pakningsvedlegg til medisiner.

Den andre maskinen Horizon vil fremheve på Scanpack-messen er  falsen AF-406F, som er ideell for de minste pakningsvedleggene i medisinemballasjene.  Med den integrerte Score Navigator til AF-406F kan rilleverktøyene nå posisjoneres automatisk. Omstillingstidene reduseres dermed til et minimum, spesielt ved komplekse falsinger.

– Vi ser frem til å presentere våre ideer og teknologier for emballasjeproduksjon i aksjon og å diskutere dem med messebesøkende, sier Paul Jakobson, som er nordisk salgssjef for Horizon GmbH.

Les mer om emballasjemessen Scanpack her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: