Ny storformatprinter fra Roland DG

PUBLISERT: 18 oktober 2018
OPPDATERT: 18 oktober
Roland DG lanserer VersaEXPRESS RF-640 8 økosolvent fargeprinter

Roland DG har lansert en printer som skal være en videreutvikling av sin modell RF-640 dual CMYK. Den nye Roland VersaEXPRESS RF-640 8 Colour skal være den mest prisgunstige storformatprinteren i 8-fargers klassen. Selskapet erklærer at den nye printeren gir deg det største fargespekteret i sin klasse, til grafikk for langvarig utendørs bruk. Fargespekteret gjør også at man skal kunne lage produkter som virkelig springer i øynene på betrakteren.

Lastebil dekorert med iøynefallende grafikk

Som sagt er dette en videreføring av RF-640 dual CMYK, den nye RF-640 8 Colour har i tillegg til CMYK blekkfargene Lys Svart, Rødt, Grønt og Oransje for å kunne fremvise dette større fargerommet, som jo også gjør at det vil være lettere å matche de eksakte fargene som produktet det reklameres for har, alt i imponerende varighet for utendørs bruk.

Og ikke nok med det, denne kvalitetsforhøyede printeren skal også være den prisgunstigste modellen i bransjen, i sin klasse, hevder Roland DG.

Printeren ble forhåndsvist på FESPA tidligere i år, men er nå klar til å sendes ut i EMEA-regionen. – De besøkende på FESPA stoppet virkelig opp da de så produktene maskinen leverte, kommenterer Paul Willems, sjef for forretningsutvikling og produkthåndtering fra Roland DG EMEA. – Livfullheten i fargene fikk folk til å snakke sammen og de fine detaljene og generelle printkvaliteten bekrefter at RF-640 8 Colour virkelig bringer noe unikt til trykksaksleverandører, og vi er opprømte over å kunne levere denne løsningen til markedet i dag, fortsetter han.

RF-640 8 Colour skal ha en fargegjengivelse som dekker opp til 99% av Pantone®+ Solid Coated, noe som gjør at den nøyaktig kan reprodusere farger som vanligvis er vriene å oppnå. – Grønt og oransje er notorisk vanskelige farger å reprodusere akkurat, så disse tilleggsfargene, sammen med rødt gir gode muligheter for trykkeribedrifter som jobber sammen med selskaper og større varemerkeeiere, sier Willems.

Rødt, grønt og oransje blekk utvider spekteret av farger som er mulige å gjengi, lys svart kan gi oppsiktsvekkende effekter og eksepsjonelle hudfarger gir flott fotografisk reprodusering, hevder fabrikanten. De anbefaler printeren også for interiørapplikasjoner, kunst og fotoreproduksjoner både for hotellkjeder, museer, gallerier, utelivsvegger og kontorer.

Den nye VersaEXPRESS RF-640 8 Colour håndteres med ErgoSoft Roland Edition 2 Special Plus Rip, som er inkludert i pakkeprisen. – Vi har lyttet til hva det er som teller for våre brukere og har utviklet denne innovative løsningen for å hjelpe dem å vokse og utvikle deres forretninger, sier Paul Willems. – RF-640 8 Colour handler om å gi våre kunder konkurransefordelen som gjør at de skiller seg ut i et marked hvor konkurransen bare øker. Vi gleder oss til å se de fantastiske applikasjonene våre kunder nå kommer til å skape, avslutter Willems.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

EFI tenker utenfor boksen – lanserer unikt system for esketrykk

På Drupa presenterte EFI en løsning sammen med Packsize for personalisert fullfargetrykk på bølgepappemballasje - men også andre inkjetnyheter.
EFI-3-1024x683

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324