Etikettprinter i ny versjon fra Konica Minolta

Roger Wiig (til venstre) fra Konica Minolta Norge har der installert to AccurioLabel med tilhørende etterbehandling fra Grafisk Maskinfabrik.

Konica Minolta har oppdatert sin etikettprinter. På Scanpack ble AccurioLabel 190 vist frem for første gang. Etikettprinteren trykker maksimalt 330 centimeter brede materialer – fleksible og papir – med 9,1, 13,5 eller 18,9 meter per minutt – med 13,5 meter som normalmodus.

Mikael Pettersson, produktsjef for Konica Minoltas forretningsområde industrial printing.

– Vår styrke er de meget raske omstillingstidene, forteller Mikael Pettersson, som arbeider med disse printerne i Sverige. Nylig ble den første i slaget installert hos Tidtryck i Uppsala.

– Det blir meget lite svinn og raske jobbskifter, så på en arbeidsdag blir det produsert masse, sier Mikael Pettersson, som også påpeker det nyttige inspeksjonsbordet – eksponert med riktig betraktningslys – hvilket gjør det utrolig lett å kontrollere produksjonen.

Han fremhever også på den stans- og frileggingsmaskinen danske Grafisk Maskinfabrik bygger og som kan koples inline til Konica Minoltas trykkpresse.

– Du kan ha opp til fire meters buffer i produksjonen, slik at du kan produsere i Konica Minolta med full hastighet mens du buffrer banen og bytter stansplater i etterbehandlingen. Når stansplaten er byttet, når den i kapp med produksjonsmaskinen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digitalprint i små formater mangler standardisering

I en nylig undersøkelse utført av Ghent Workgroup ble digitalprint identifisert som et nøkkelområde som mangler gode retningslinjer for bruken av PDF. Digitalprint svarer til tradisjonelt kommersielt trykk, men de benytter metoder og utstyr som er forskjellig nok til å kreve deres egne spesifikke retningslinjer.

Publisert av: