Etikettprinter i ny versjon fra Konica Minolta

Roger Wiig (til venstre) fra Konica Minolta Norge har der installert to AccurioLabel med tilhørende etterbehandling fra Grafisk Maskinfabrik.

Konica Minolta har oppdatert sin etikettprinter. På Scanpack ble AccurioLabel 190 vist frem for første gang. Etikettprinteren trykker maksimalt 330 centimeter brede materialer – fleksible og papir – med 9,1, 13,5 eller 18,9 meter per minutt – med 13,5 meter som normalmodus.

Mikael Pettersson, produktsjef for Konica Minoltas forretningsområde industrial printing.

– Vår styrke er de meget raske omstillingstidene, forteller Mikael Pettersson, som arbeider med disse printerne i Sverige. Nylig ble den første i slaget installert hos Tidtryck i Uppsala.

– Det blir meget lite svinn og raske jobbskifter, så på en arbeidsdag blir det produsert masse, sier Mikael Pettersson, som også påpeker det nyttige inspeksjonsbordet – eksponert med riktig betraktningslys – hvilket gjør det utrolig lett å kontrollere produksjonen.

Han fremhever også på den stans- og frileggingsmaskinen danske Grafisk Maskinfabrik bygger og som kan koples inline til Konica Minoltas trykkpresse.

– Du kan ha opp til fire meters buffer i produksjonen, slik at du kan produsere i Konica Minolta med full hastighet mens du buffrer banen og bytter stansplater i etterbehandlingen. Når stansplaten er byttet, når den i kapp med produksjonsmaskinen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Gullrangering til Epson for bærekraft

Epson er tildelt EcoVadis’ gullrangering for bærekraft for andre år på rad, noe som plasserer Epson blant de topp tre prosent beste selskapene. Epson får også “outstanding” i kategoriene miljø og bærekraftige anskaffelser, i tillegg til “excellent achievements” innen arbeidskraft, menneskerettigheter og etikk.

Publisert av: 

Gjennombrudd for PDF til emballasjeproduksjon

Gent Workgroup (GW), den internasjonale organisasjonen for utvikling og formidling av beste praksis innenfor grafisk produksjon, gleder seg over at det arbeidet de startet om “Prosesstrinn til emballasje- og etikettproduksjon”, nå er vedtatt som en internasjonal standard. Den nye ISO-standarden er et viktig skritt mot å standardisere og automatisere produksjonsprosessen for emballasje basert på PDF-filformatet.

Publisert av: