Plockmatic-nyhet lansert på oktoberfest hos Ricoh

PUBLISERT: 12 november 2018
OPPDATERT: 12 november

Torsdag 8. november inviterte Ricoh kunder og samarbeidspartnere til en forsinket oktoberfest, demokveld og verdenslansering. Det ble god stemning da nærmere hundre bransjefolk fant veien til Nydalen for å delta på begivenhetene.

Høydepunktet på programmet var lanseringen av Plockmatics nye etterbehandler, Watkiss 160. – Det som er nytt med denne er at den, i tillegg til alle de vanlige formatene, kan kjøre inline A4 tverrformat, forteller daglig leder i Plockmatic, Fredrik Thorsen.

På spørsmål om hvorfor de valgte å legge verdenslanseringen til Ricohs oktoberfest, svarer Thorsen at: – Det er fordi Ricoh, med Kurt Bye i spissen, er effektiv samarbeidspartner for Plockmatic. Vi ønsket å vise at vi setter pris på samarbeidet og la lanseringen til i dag som en liten honnør til Ricoh og det jobben de gjør.

Kurt Bye er fornøyd med å ha maskinen i hus. – Vi gleder oss til å komme i gang med å selge Watkiss 160. Den gjør at våre felles kunder får enda flere muligheter til å levere kreative tjenester til markedet, og det er det det til syvende og sist handler om.

Etterbehandlingsmaskinen ble tilgjengelig for Plockmatic da de kjøpte opp det engelske firmaet Watkiss tidligere i høst.

De som var tilstede fikk gode muligheter til faglig oppdatering i tillegg til enkel servering av øl og pølser. Blant samarbeidspartnerene Ricoh hadde invitert til demokveld var Neopost, Impleo, Antalis og Papyrus tilstede i tillegg til Plockmatic.

Les videre

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik