Kodak avvikler Fleksovirksomheten

PUBLISERT: 15 november 2018
OPPDATERT: 21 mars
Administrerende direktør Chris Payne kommer fortsatt til å lede Kodaks forretningsområde innen fleksotrykk, men nå med nye eiere.

Forretningsområdet har ligget ute for salg en stund, men nå er det definitivt: Eastman Kodak Company selger sitt segment innen fleksotrykk.

Kodak har inngått avtale om å selge sitt forretningsområde Flexographic Packaging Division til kapitalforetaket Montagu. Når salget er gjennomført kommer denne virksomheten til å bli et frittstående selskap med fokus på å utvikle, tilvirke og selge fleksografiske produkter til bransjen innen emballasjetrykk. Handelen omfatter for eksempel Kodaks flaggskip for fremstilling av fleksoplater, KODAK FLEXCEL NX System. Kodak meddeler at selskapet også etter eierskiftet kommer til å ha samme ledergruppe og organisasjonsstruktur som før. Chris Payne, som har vært adm dir for forretningsområdet de siste tre årene kommer til å fortsette å lede selskapet.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Amedia med stor påskegave til abonnentene

I disse dager kommer Amedias eget påskemagasin i postkassene til rundt 220.000 abonnenter i 82 aviser over hele landet. Uten ekstra kostnad for abonnentene dukker det 48-siders magasinet opp som innstikk i lokalavisene.
paskemagasinet_amedia

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Skilt neste steg for trykkerikjede

I høst meddelte trykkerikjeden trykkeri.no at de skulle ha spesiell satsing på profilartikler. Det førte til en uventet tilstrømning av medlemmer.
Trykkeri

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1