Kodak avvikler Fleksovirksomheten

Administrerende direktør Chris Payne kommer fortsatt til å lede Kodaks forretningsområde innen fleksotrykk, men nå med nye eiere.

Forretningsområdet har ligget ute for salg en stund, men nå er det definitivt: Eastman Kodak Company selger sitt segment innen fleksotrykk.

Kodak har inngått avtale om å selge sitt forretningsområde Flexographic Packaging Division til kapitalforetaket Montagu. Når salget er gjennomført kommer denne virksomheten til å bli et frittstående selskap med fokus på å utvikle, tilvirke og selge fleksografiske produkter til bransjen innen emballasjetrykk. Handelen omfatter for eksempel Kodaks flaggskip for fremstilling av fleksoplater, KODAK FLEXCEL NX System. Kodak meddeler at selskapet også etter eierskiftet kommer til å ha samme ledergruppe og organisasjonsstruktur som før. Chris Payne, som har vært adm dir for forretningsområdet de siste tre årene kommer til å fortsette å lede selskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *