07 Media på flyttefot

07 Media AS flytter inn i nyoppussede lokaler i Myrens Verksted, og er tilgjengelig fra mandag 10. desember.

På Myrens Verksted vil bedriften være lokalisert i to ulike bygg. I bygg A vil digitaltrykkavdelingen slås sammen med Print Houses allerede eksisterende avdeling, mens byrå, salg, marked, design og messeteam vil sitte i bygg B.

Samtidig flytter 07 også tre digitaltrykkmaskiner og tilhørende ferdiggjøringsutstyr til Aurskog, som skal gjøre våre leveranser fra lager- og pakkeavdeling enda raskere, samt effektivisere ordre som inneholder både digital- og offsettrykket materiell.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


App for opplæring i grafisk produksjon

Fagbokforlaget har utviklet et digitalt læremiddel i grafisk produksjonsteknikk. Det er en web-app som inneholder filmer, podkaster, animasjoner og oppgaver. Appen har god søkefunksjon, ordbok med korte forklaringer og illustrasjoner av faguttrykk, slik at elevene raskt kan finne informasjon om et aktuelt tema, og som forberedelse til fagprøven.

Publisert av: