Konica Minolta lanserer AccurioPress C83hc med High Chroma toner

Den nye AccurioPress C83hc fra Konica Minolta bruker fjerde generasjon av High Chroma toner.

Den helt nye digitaltrykkmaskinen, AccurioPress C83hc, bruker fjerde generasjon av High Chroma toner fra Konica Minolta. Dette er en toner som blant annet skal gi en svært god reproduksjon av hudfarger, har super print- og fotokvalitet på bilder. Heller ingen annen maskin har samme bredespekter i gjengivelse av pantone farger og dermed evnen til å gjengi logo og spot-farger på riktig måte, hevder produsenten.

Konica Minoltas produktsjef Morten Hegge er overbevist om at med Accurio Press C83hc kan virksomheter differensiere seg fra konkurrentene: – Dette er takket være High Chroma toneren som gjengir sRGB fargerommet i kombinasjon med en høyytelse maskinvare. Accurio Press C83hc gjenskaper saturerte farger og digitaltrykket har et svært øyefangende grafisk uttrykk. I et marked hvor kommunikasjonen skjer gjennom stadig flere kanaler og plattformer vil riktig gjenskapelse av farger mellom det elektroniske og fysiske media bli viktig.

Accurio Press C83C kan også skilte med andre nye funksjonaliteter, som automatisk fargeoptimalisering og korrigering av tosidig pasning med IQ-501, automatisk tosidig-print av langt format opp til 762mm fra høyvolummagasin, stort utvalg av inline etterbehandling og nye kraftige RIP løsninger fra Konica Minolta, efi Fiery eller Creo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


HP åpner senter for 3d-printing i Barcelona

I Barcelona åpnet HP deres nye “3D Printing and Digital Manufacturing Center of Excellence” på nesten 14.000 kvadratmeter 12. juni. Med denne åpningen etablerer HP ett av verdens største og mest avanserte utviklingsanlegg, og samler samtidig hundrevis av verdens ledende eksperter innen 3D-printing og utvikling under samme tak.

Publisert av: