Konica Minolta lanserer AccurioPress C83hc med High Chroma toner

Den nye AccurioPress C83hc fra Konica Minolta bruker fjerde generasjon av High Chroma toner.

Den helt nye digitaltrykkmaskinen, AccurioPress C83hc, bruker fjerde generasjon av High Chroma toner fra Konica Minolta. Dette er en toner som blant annet skal gi en svært god reproduksjon av hudfarger, har super print- og fotokvalitet på bilder. Heller ingen annen maskin har samme bredespekter i gjengivelse av pantone farger og dermed evnen til å gjengi logo og spot-farger på riktig måte, hevder produsenten.

Konica Minoltas produktsjef Morten Hegge er overbevist om at med Accurio Press C83hc kan virksomheter differensiere seg fra konkurrentene: – Dette er takket være High Chroma toneren som gjengir sRGB fargerommet i kombinasjon med en høyytelse maskinvare. Accurio Press C83hc gjenskaper saturerte farger og digitaltrykket har et svært øyefangende grafisk uttrykk. I et marked hvor kommunikasjonen skjer gjennom stadig flere kanaler og plattformer vil riktig gjenskapelse av farger mellom det elektroniske og fysiske media bli viktig.

Accurio Press C83C kan også skilte med andre nye funksjonaliteter, som automatisk fargeoptimalisering og korrigering av tosidig pasning med IQ-501, automatisk tosidig-print av langt format opp til 762mm fra høyvolummagasin, stort utvalg av inline etterbehandling og nye kraftige RIP løsninger fra Konica Minolta, efi Fiery eller Creo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Digitalprint i små formater mangler standardisering

I en nylig undersøkelse utført av Ghent Workgroup ble digitalprint identifisert som et nøkkelområde som mangler gode retningslinjer for bruken av PDF. Digitalprint svarer til tradisjonelt kommersielt trykk, men de benytter metoder og utstyr som er forskjellig nok til å kreve deres egne spesifikke retningslinjer.

Publisert av: